ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Over ons

De ZorgMediatheek helpt organisaties in de sector van zorg, welzijn en wonen met informatie en documentatie. Een gespecialiseerde mediatheek staan tot uw beschikking. We helpen ook met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en intranetten. Ook hosting van websites. Gericht op en met hart voor de zorg ontwikkelen wij onze diensten. Met oog voor detail streven wij naar een hoog serviceniveau en maximale kwaliteit.

In zo’n twintig jaar evolueerde de ZorgMediatheek van een steunbibliotheek in het provinciale kruiswerk tot een landelijk informatie- en kenniscentrum voor wonen, zorg en welzijn. Met nadruk op de care-sector. Thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, verzorging en verpleging, zorg- en wonen, maatschappelijke gezondheidszorg. Een ontwikkeling met de vraag mee.

Wilt u iets laten opzoeken of uitzoeken? We helpen u snel. Wilt u een document lenen? Neem een abonnement op onze bibliotheekdiensten. Wilt u het zorgnieuws, actueel, per e-mail ontvangen, als nieuwsbrief of op uw intranet? Informeer naar onze zorgnieuwsdiensten. Wilt u ondersteuning bij uw Internetpresentatie, e-marketing of intranet? Neem contact op voor onze webdiensten.

Informatie die u niet wilt missen …
Informatie geeft u betere mogelijkheden. Waarom het wiel opnieuw bedenken, als het al bijna rond voor u gereed ligt om te gaan draaien? De ZorgMediatheek zorgt er voor dat u snel en doeltreffend over informatie kunt beschikking die belangrijk is voor u en voor uw klanten.

Kennis en informatie : delen is weten …
Zonder die te delen met anderen, is informatie lege data. Pas door uitwisseling wordt het kennis en kunnen we “weten”. Dat is de grondgedachte van de activiteiten van de ZorgMediatheek. Delen vanuit onze eigen collectie, door actualiteit te verzorgen en door webbased diensten die u kunt inzetten. Ondersteuning van uw doelen door te zorgen dat u kunt weten wat nodig is en delen met wie nodig is. Met traditionele informatiedragers en nieuwe technologie.