ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Aan wie ik de luxe relatiegeschenken geef

Wat ik met het hebben van mijn eigen bedrijf al snel leerde is dat iedere ondernemer anders is. Dit klinkt misschien logisch, maar je merkt dit op een hoop meer gebieden dan dat ik van tevoren eigenlijk verwacht had. Ik vind het altijd fijn om aan het einde van het jaar mijn attentie te laten blijken aan mijn zakelijke relaties. Zeker met andere ondernemers waarmee ik in dat jaar heb samengewerkt. Je wilt ze daar toch voor bedanken. Er zijn echter maar weinig (zelfstandige) ondernemers die dit ook echt doen. Ik denk dat veel ondernemers er misschien niet bij stilstaan dat dit een goed idee kan zijn of ze hebben er simpelweg het geld niet voor, dat kan natuurlijk ook. Ik heb er echter vanaf het begin een punt van gemaakt om dit goed aan te pakken. Rond de feestdagen geef ik daarom altijd luxe relatiegeschenken in plaats van de gewone kerstpakketten zeg maar. Ik koop deze op de website Kerstpakket.nl. Waar ze inderdaad ook prachtige kerstpakketten verkopen.

  • Volume pakketten
  • Luxe pakketten
  • Budget pakketten

Wanneer je een kijkje gaat nemen op deze website dan zal je direct zien dat ze een ruim assortiment hebben waar je een keuze uit kunt maken. Er zit voor iedere ondernemer wel wat tussen. Persoonlijk ben ik erg te spreken over de inhoud van de pakketten die ze hier verkopen.

De inhoud van de luxe relatiegeschenken

Wat ik zelf heel erg belangrijk vind bij het uitzoeken van relatiegeschenken is dat ze aan iedereen moet kunnen geven. Ik wil natuurlijk wat luxe, maar tegelijkertijd wil je ook niet iemand iets geven dat ze al hebben. De luxe relatiegeschenken van de website Kerstpakket.nl zitten voornamelijk vol met voedingswaren en daar maak je natuurlijk iedereen blij mee. Er zitten ook een aantal ander soorten producten in, maar je kunt er altijd vanuit gaan dat de kwaliteit ervan uitstekend is. Dit vind ik als ondernemer uiteraard belangrijk, want je wilt wel een goede indruk maken met de luxe relatiegeschenken die je uitdeelt. En met de pakketten die je op de website Kerstpakket.nl kunt uitzoeken is dat zeker het geval. Rond de kerstperiode hebben zij het natuurlijk erg druk, maar je kunt er altijd op rekenen dat de producten die jij hebben wilt op tijd bij je bezorgd worden. En het ziet er altijd weer fantastisch uit!

De uitstraling van de pakketten

Dit jaar wordt mijn derde jaar op rij waarin ik weer kies voor de luxe relatiegeschenken van de website Kerstpakket.nl. In mijn eerste jaar kwam ik per toeval op de website terecht. Ik vond de foto’s er erg mooi uitzien en de inhoud van de luxe relatiegeschenken sprak me zeker aan en dus koos ik ervoor om hier mijn bestelling te plaatsen. En daar heb ik nooit spijt van gehad! Het is niet alleen heel erg fijn dat ze een ruim assortiment hebben, maar ze bieden je ook nog eens de mogelijkheid aan om zelf je eigen pakket samen te stellen. Als je dus een specifiek idee hebt van wat je graag in de luxe relatiegeschenken wilt hebben, dan kun je dat hier dus samen laten stellen. Ze pakken het daarnaast prachtig voor je in en dat is voor mij echt de plus waar ik naar op zoek was. Veel (kerst)pakketten hebben toch wel een beetje een treurige uitstraling en dat is niet waarmee je aan wilt komen zetten bij een zakelijke relatie. Met de luxe relatiegeschenken van deze website hoef je daar in ieder geval zeker nooit bang voor te zijn.