ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Bent u klaar voor de zomer? Laser ontharen is de oplossing!

Laser-ontharingspraktijk - Laser ontharenVoor de zomer is het voor veel mensen weer even wennen om een korte broek aan te doen. Het haar op de benen van veel vrouwen is best dik en komt snel terug. Tegenwoordig kan het echt niet meer om erg zichtbaar beenhaar te hebben. Daarom gaan veel meiden al heel erg vroeg hun benen scheren. Het resultaat is dat het beenhaar steeds sneller terugkomt en dat ze op een gegeven moment niet meer weten wat ze er mee aan moeten. Een oplossing voor dit probleem kan zijn om laser ontharen te doen. De haargroei stopt dan volledig of wordt enorm veel minder. Maar niet alleen beenhaar kan een probleem zijn voor mensen. Over het hele lichaam kan haar groeien waar iemand niet tevreden mee is. Vaak is dit soort haar een groot taboe. Omdat er niet openlijk over wordt gesproken wordt het in het hoofd van de mensen alleen maar erger en groter. Zo wordt het natuurlijk nooit beter. Deze negatieve spiraal kan je doorbreken door het haar gewoon te laten verwijderen. Laser ontharen is een van de beste oplossingen. Het is erg snel, effectief en kan ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Een van de meest vooraanstaande laser ontharen specialisten is laser-ontharingspraktijk.nl. We zullen nu kort iets vertellen over deze praktijk en wat ze aanbieden.

Laser ontharen bij laser ontharingspraktijk

De laser ontharen specialist die bij de praktijk werkt was een van de eerste die is begonnen met laser ontharen in Nederland. Ze heeft zo langzamerhand al meer dan twintig jaar ervaring op het gebied en heeft al vele schoonheidsspecialisten opgeleid tot laser ontharen specialist. Het is dus een echte kenner die weet wat ze doet. U zult hier nooit teleurgesteld worden, alles wat ze doen bij deze praktijk is kwalitatief hoogstaand en maatwerk. De praktijk wordt ook nog eens gerund in samenwerking met dermatologen uit diverse ziekenhuizen rondom de praktijk. Hierdoor heeft u altijd specialisten in de buurt die u kunnen helpen als er vragen zijn of als er iets meer nodig is dan enkel laser ontharen. Er zijn al vele technieken ontstaan die gebruikt kunnen worden voor laser ontharen. Deze praktijk heeft veel onderzoek gedaan naar deze verscheidene technieken en heeft uiteindelijk besloten om te gaan werken met de high power lightsheer diodelaser. Deze machine is van een Amerikaans bedrijf met de naam Lumenis en wordt ook wel de Rolls Royce onder de laser ontharen machines genoemd. Al jaren is hij erg populair in Amerika, Canada en Japan. De laatste tijd wordt hij ook steeds meer gebruikt in Europa, en zo dus ook in Nederland. Lumenis maakt niet alleen laser ontharingsapparatuur, ze leveren al jaren verschillende soorten laser apparaten aan ziekenhuizen en bedrijven. De high power lightsheer diodelaser is ook onderzocht door een onderzoeksteam van Harvard. De onderzoekers zijn tot de conclusie gekomen dat dit apparaat een van de beste resultaten levert van alle concurrenten en dat het bijna altijd haar succesvol kan verwijderen. Dat zo’n vooraanstaande universiteit zulke goede feedback geeft over het apparaat zegt heel veel. Laser ontharingspraktijk is daarom ook erg enthousiast over de methode en is ervan overtuigd dat het de toekomst van laser ontharen is. Er zijn veel laser ontharingspraktijken die beweren dat ze haren definitief verwijderen. Vooral de goedkope praktijken kunnen dit echter vaak niet waar maken. Heel vaak is het het geval dat haar na een tijdje weer terug begint te komen. Dit komt vaak omdat goedkope apparatuur wordt gebruikt of doordat er met slechte technieken wordt gewerkt. Bij laser ontharingspraktijk is dit echt niet het geval. De haren worden wel degelijk voor lange tijd verwijderd en u hoeft dus niet meer terug te komen.

Waarom kiezen voor laser ontharingspraktijk?

Waarom moet u nou kiezen voor deze praktijk? Er zijn namelijk tientallen mensen waar u heen kan gaan in Nederland en ook zijn er vele goedkopere opties. Maar zoals we altijd zeggen in Nederland, ‘goedkoop is duurkoop’. Er zijn echter vele redenen waarom u toch voor deze praktijk moet kiezen, het is namelijk een absolute topper.

De voordelen even op een rijtje:

  • het is erg comfortabel en snel
  • u kunt voor een goede prijs uw haren definitief laten verwijderen
  • de dienst is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA
  • het is erkend door uw zorgverzekeraar
  • de dienst is huidvriendelijk en de mensen zijn heel vriendelijk

De prijs van het laser ontharen is zeer aantrekkelijk. Maar u moet hier wel bij bedenken dat u ook betaald voor de kwaliteit. Zoals gezegd zijn er veel slechte laser ontharen diensten waar u gewoon terug moet komen na een paar weken omdat uw haar toch terug begint te groeien. Als u bij laser ontharingspraktijk uw haren weg laat laseren dan weet u echter dat het goed komt. U hoeft niet alleen niet meer terug te komen, maar u wordt ook uitstekend bediend. Ook de locatie van de praktijk is zeer gunstig. Het zit namelijk in Voorburg en is zeer goed met openbaar vervoer en met de auto te bereiken. Daarnaast ligt het heel erg centraal in de Randstad. Dicht bij Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Wassenaar. Er gaan erg goede lijnen vanuit Den Haag. Je kan dan bijna voor de deur uitstappen. Als u liever met de auto komt dan kunt u gemakkelijk vanaf de A12 of de A4 komen. Ook zijn er gratis parkeer mogelijkheden in de omgeving van de praktijk.