ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Bestel gefeminiseerde wietzaden

Nederland is een van de weinige landen op de wereld waar het legaal is om wietplanten te hebben. Uiteraard is dit wel aan bepaalde regels verbonden, zo mag je maximaal drie planten hebben, maar het is hier wel degelijk mogelijk om legaal je eigen wiet te kweken. En dat heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Zo is het een stuk goedkoper om het op deze manier te doen en je hoeft er niet eens de deur voor uit. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je de juiste apparatuur in huis hebt. Maar met slechts drie plantjes heb je ook hiervan niet heel erg veel nodig. Wil jij je eigen wietplantjes hebben? Bestel dan vandaag nog je gefeminiseerde wietzaden! Ben je nieuw in deze wereld van het groeien van je eigen wietplanten en vraag je je nu af: waarom gefeminiseerde wietzaden? Dan leggen we je dat graag uit. Er zijn drie soorten wietzaden waar je uit kunt kiezen op de website van Free Seeds Online.

  • Autoflower wietzaden
  • Gefeminiseerde wietzaden
  • Gemengde wietzaden

Wanneer je kiest voor gemengde wietzaden dan is er een kans dat je ook mannelijke planten krijgt. Dit wil je liever niet, want dit verpest je oogst op meerdere manieren. Ten eerste produceert de mannelijke plant niet de wiet die je wilt. Daarnaast kunnen ze de vrouwelijke plant ‘bevruchten’ waardoor zij dat ook niet meer doet. Daarom hebben ze bij Free Seeds Online gefeminiseerde wietzaden. Deze zaden zijn genetisch gemanipuleerd zodat ze alleen vrouwelijke planten produceren en jij dus je begeerde wiet kunt produceren.

Krijg meer gefeminiseerde wietzaden

Als je een beetje bekend bent in de wereld van de gefeminiseerde wietzaden dan weet je dat er meerdere websites zijn waar je deze kunt bestellen. Toch zijn er verschillende redenen waarom je voor de website van Free Seeds Online wilt kiezen. Ten eerste hebben ze daar altijd de geweldige actie: bestel drie gefeminiseerde wietzaden, krijg er een gratis. Deze actie geldt overigens voor alle wietzaden die je op deze website kunt bestellen! Dus ook als je bijvoorbeeld voor autoflower zaden wilt gaan krijg jij de vierde gratis. Een goede deal dus! Daarnaast is de verzending van de bestelling razendsnel. Nog dezelfde dag zorgen ze ervoor dat dit gebeurt en je kunt het dus de volgende dag, afhankelijk van hoe snel de post is, al in huis hebben. Uiteraard kun je erop vertrouwen dat het op discrete wijze verstuurd wordt. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat er ergens groot Free Seeds Online staat of dat je aan de buitenkant kunt zien dat er gefeminiseerde wietzaden aan de binnenkant zitten. Je zult misschien zelfs zelf even moeten zoeken en nadenken voordat je ontdekt wat het is. Hetzelfde geldt voor de betaling. Dit kan ten eerste op meerdere manieren, maar gebeurt daarnaast geheel discreet. Zie jij ineens een vreemde naam staan tussen je afschrijvingen? Dan is dat Free Seeds Online!

Leer meer over gefeminiseerde wietzaden

Er is online natuurlijk uiteenlopende informatie te vinden over gefeminiseerde wietzaden, of wat voor wietzaden dan ook. Als jij dus ergens meer over wilt weten, dan raden we je zeker aan om hier gewoon eens een kijkje te nemen. Je kunt al genoeg leren op de website van Free Seeds Online, maar er zijn ook veel forums waar je (incognito) gebruik van kunt maken. Heb je een specifieke vraag, bijvoorbeeld over je bestelling? Maak dan gebruik van de (volledig veilige) chatfunctie op de website van FreeSeedsOnline.com. Er zit altijd een medewerker voor je klaar om je te helpen.