ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Bestel uw goedkope aed online

Ieder bedrijf heeft op zijn minst 1 goedkope aed nodig. Natuurlijk hoeft dit apparaat niet per definitie goedkoop te zijn, maar het is wel van levensbelang om een dergelijke defibrillator op te hangen in een centraal punt binnen het bedrijf. Dit kan in de buurt van de EHBO-koffer zijn, bij de nooduitgang of bij een paal in het midden van de werkvloer, winkelvloer of magazijnvloer. Koop een goedkope aed op onze website en koop er tevens een bordje bij dat u er boven kunt ophangen zodat personeel maar ook oplettende klanten weten waar ze de goedkope aed kunnen vinden. Een goedkope aed gebruikt u hopelijk nooit. Maar dat betekent niet dat u het erbij kunt laten. Tijdens de verplichte bedrijfshulpverleningscursus leert u naast een basiskennis brandbestrijding ook diverse EHBO-oefeningen. U leert het leggen van verbanden en pleisters tot levensreddende handelingen zoals het geven van reanimatie en mond-op-mondbeademing. U leert waarschijnlijk om met uw handen re reanimeren en om met een goedkope aed te reanimeren. De EHBO-trommel is een absolute vereiste op elk kantoor net als het ophangen van rookmelders, brandblussers en haspels. Er moet altijd iemand aanwezig zijn met een geldig BHV-certificaat zodat er ook altijd iemand is die kan reanimeren. Mocht iemand een ernstig ongeval krijgen of simpelweg een hartinfarct dan wel een hartaanval krijgen dan kan die persoon adequaat reageren en het leven redden van het slachtoffer. Vindt u het een prettig idee dat men niet met de hand hoeft te reanimeren omdat er een goedkope aed aanwezig is? Kijk dan eens op onze website want daar kunt u snel en voordelig een goedkope aed kopen: aed-webshop.nl.

Zoek niet langer naar een goedkope aed

Tijdens de cursus leert u hoe vaak u moet reanimeren en in welke snelheid. Waarschijnlijk vertelt men u dat u moet pompen op het ritme van het bekende Bee Gees liedje “Stayin’ Alive”. U zult ook uitgelegd krijgen hoe een automatische elektronische defibrillator werkt. In principe bevat het twee uiteindes die u op de borst van de patiënt legt. Vervolgens zet u de goedkope aed aan en laadt u het op. Het bevat een digitaal scherm dat aangeeft wanneer het opgeladen is. U geeft het slachtoffer een schok met de goedkope aed en dat herhaalt u eventueel als er geen directe reactie volgt. Ondertussen is het natuurlijk van belang dat u of een omstander 112 belt. Op het schermpje wordt allerlei informatie weergegeven waaronder de batterijduur. Het is belangrijk dat u dit regelmatig keurt. Hebt u een nieuwe batterij of accu nodig? Dan bent u wederom bij ons aan het juiste adres. Tussen onze accessoires kunt u verder onder andere de volgende artikelen bestellen:

  • Elektroden,
  • Kasten,
  • Wandhouders,
  • En tassen om de goedkope aed in te vervoeren.

Daarnaast kunt u een onderhoudspakket bestellen. Het mag er namelijk nooit op aan komen dat in een moment van spoed de defibrillator leeg is. Dit is overigens een reden waarom u tijdens de BHV-cursus ook zal worden geleerd om met uw handen te reanimeren.

Een elektrische defibrillator zal levens redden

Het is voor u te hopen dat u het nooit nodig zult hebben. Toch kan het geen kwaad om hierin te investeren, zelfs voor een gezin waarin iemand hartklachten of een hartafwijking heeft. Voor zowel consumenten als bedrijven kunt u in onze AED webshop terecht. Houdt de aanbiedingen scherp in de gaten zodat u voor een scherpe prijs een dergelijk apparaat kunt bestellen en vergeet niet om ook even bij de accessoires te kijken. Uiteraard vindt u enkel de beste merken in ons assortiment want u wilt enkel het beste tijdens een levensbedreigende situatie.