ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Biohcg recepten om af te vallen

Overgewicht is een enorm probleem in Nederland. Meer dan een derde van de mensen in Nederland kampen met een gewicht zwaarder is dan gezond voor ze is. Het is vaak zo dat mensen graag veel eten, weinig sporten, het eetpatroon verandert door een kind of ander werk of dat mensen veel gaan eten door stress of verdriet. Deze en vele andere redenen kunnen zorgen voor een gewicht dat uw gezondheid negatief beïnvloed. Vaak is het zo dat het gewicht langzaam toeneemt en dat je dan ineens denkt, ‘dat kan zo niet langer’. Het is echter een groot probleem om dit vet er weer af te krijgen. Het gaat er veel makkelijker op dan dat het er weer af gaat zeggen ze altijd. Een paar weken niet eten of eventjes sporten is nooit de oplossing voor de lange termijn. Wij hebben nu de ultieme oplossing die het mogelijk maakt om energiek af te vallen. Met de Biohcg recepten van orthokliniekadvies kunt u gemakkelijk gewicht verliezen op de plekken waar het nodig is. De pillen voorkomen dat vet in bijvoorbeeld de wangspieren niet zal verdwijnen, u zult er dus niet slecht uitzien nadat u bent afgevallen. De Biohcg recepten zorgen ervoor dat het honger gevoel wordt weggenomen zonder dat er allemaal chemische stoffen aan zijn toegevoegd. De Biohcg recepten zijn geheel natuurlijk en organisch. Daarnaast voegen kruiden in de Biohcg recepten ervoor dat man zich energiek en fit voelt tijdens het lijnen. Afvallen is dus nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Biohcg recepten, wat is het en hoe werkt het?

De HCG die in de Biohcg recepten zit is een lichaamseigen product dat in het bloed van zowel mannen als vrouwen zit. Deze stof zorg ervoor dat voedingsstoffen en vette in het bloed worden opgenomen en door het lichaam heen worden getransporteerd. Deze stof wordt geactiveerd vanuit de hypothalamus in de hersenen, dit is het hersendeel dat alle hormonen reguleert. De hypothalamus is voornamelijk verantwoordelijk voor de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. Via de Biohacg recepten wordt de hypothalamus beïnvloed en kan de stofwisseling veranderd worden. De HCG kan de vetverbranding verhogen op de plekken waar overtollig vet zit, zoals de billen en de buik, maar de Biohcg recepten zorgen er ook nog eens voor dat de eetlust verminderd wordt. Het resultaat is dus dat je minder eet en meer vet verbrand, gegarandeerd afval succes dus. Wat zo speciaal is aan de Biohcg recepten is dat het hormoon zelf niet in de pillen zit. Er zitten dus geen chemische of schadelijke stoffen in de pillen, maar enkel organische en lichaamseigen stoffen. Op deze manier heeft u wel de voordelen die extra HCG kan hebben maar niet de nadelen van het toevoegen van het hormoon zelf in je lichaam wat de hypothalamus in de war kan brengen. Naast de HCG bevatten de pillen ook nog kruiden en andere organische producten die het afvallen positief stimuleren. Zo zit er bijvoorbeeld het aminozuur L-carnitine in, een stof die de afvoer van vette bevorderd. Hiernaast zorgt het ook voor een hogere vetverbranding en een verminderd hongergevoel. Zoals u kunt zien zijn de Biohcg recepten erg effectief en loopt u weinig risico’s als u gebruikt maakt van de pillen. Enkele van de grootste voordelen van de Biohcg recepten zijn:

 • Het helpt het lichaam ontgiften
 • U kunt op een gezonde manier afvallen
 • De pillen geven energie en maken u fitter
 • De pillen zorgen voor een langdurig resultaat
 • De pillen zijn gemaakt van natuurlijke bestandsdelen
 • De pillen bevatten geen hormonen
 • De pillen hebben een positieve werking op uw geest
 • De pillen kunnen gemakkelijk via de mond worden ingenomen
 • Kortom, de pillen zijn een absoluut veilige en effectieve manier van afvallen

Wat kan ik eten tijdens de Biohcg kuur?

Omdat het erg belangrijk is om de Biohcg kuur zo goed mogelijk te ondersteunen in uw eetpatroon hebben wij enkele recepten geselecteerd die u goed kunt combineren met het innemen van de Biohcg pillen. Enkele van deze Biohcg recepten zijn:

 • Asperge bouillon met kipfilet
 • Een boeren omelet
 • Gegrilde vis in curry
 • Kippen crème soep
 • Hotwings zonder bot
 • Ijskoffie

Zoals u ziet zijn er vele soorten recepten die u kunt combineren met een Biohcg kuur. Op onze website kunt u zelfs nog veel meer recepten vinden. Zoals u in de recepten kunt zien hoeft u geen speciale producten te kopen als u met een Biohcg kuur begint. U kunt gewoon de normale gezonde ingrediënten blijven kopen, u moet er alleen op letten dat u sommige producten vermijd. Alle recepten die wij aanraden zijn gewoon samengesteld op basis van de ingrediënten die mensen in hun dagelijkse boodschappen hebben. Als u nog vragen heeft over welke ingrediënten wel of niet goed zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u eens iets anders wil even dan de recepten die wij voorstellen. Onze klantenservice staat daarom altijd voor u klaar. U kunt via onze website een mailtje sturen, maar u kunt ons ook even bellen. Ook hebben wij een blog op onze website opgericht waar mensen discussiëren over onderwerpen aangaande de Biohcg recepten. Zo kunt u met andere mensen ervaringen uitwisselen over de Biohcg recepten, maar zo kunt u ook vragen beantwoord krijgen door onze medewerkers. Wij doen namelijk ook mee in de discussies die op het blog worden gehouden.