ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Dankzij deze coaching in Den Haag krijgt uw leven weer zin

Haptotherapie is een alternatieve geneeswijze waarbij lichamelijke aanraking centraal staat. Uiteraard zijn gesprekken even belangrijk. Maar de gevoelsbeleving van de cliënt en hoe hij met anderen omgaat staat centraal. Zoekt u coaching in Den Haag en omstreken? Zit u vast op uw werk, in uw relatie, met uw studie of simpelweg met uzelf? En kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan is het niet zo vreemd dat u aan haptotherapie of haptonomie denkt. Voor de juiste goede coaching in Den Haag bent u bij ons op haptotherapiedenhaag.nl aan het juiste adres. We voorzien u graag van de juiste handvaten waarmee u uw leven weer richting en zin kunt geven. Stress en een burn-out kunnen zeer verlammend werken. Ze zorgen ervoor dat u allerlei mentale en lichamelijke klachten krijgt die zelfs tot een depressie kunnen leiden. Door gebruik te maken van onze coaching in Den Haag zult u er met de juiste coaching en training weer bovenop komen. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren en bent u eigenlijk wel nieuwsgierig geraakt naar de opties die wij aanbieden? Lees dan vooral deze tekst door en kijk erna op onze website. Wij kunnen u leren hoe u gevoel werkt en welke rol deze emoties spelen op de keuzes die u al dan niet maakt in uw leven. Daar is vertrouwen voor nodig, zowel zelfvertrouwen als in de therapeut. U begrijpt daarom wellicht wel dat u in touch moet zijn met uw lichaam en zodoende wordt er deels gebruik gemaakt van aanraking in de vorm van handoplegging en lichte massage.

We pakken bij deze coaching in Den Haag het probleem bij de wortel aan

Binnen de haptotherapie zijn er diverse richtingen en doelstellingen. Het voornaamste blijft toch altijd het in contact staan met uw gevoelsleven en inzien hoe dit interacteert met uw lichaam en geest. Het doorbreken van bepaalde vicieuze cirkels in uw leven die voor problemen zorgen zijn ook erg belangrijk en tijdens de coaching in Den Haag zullen we daar in gesprek met u snel achter komen. We helpen u letterlijk aan de juiste tips om die cirkels snel te kunnen doorbreken. Dat u daar bang en angstig voor bent is niet meer dan logisch, maar nadat u die stap eindelijk hebt gezet zult u merken dat het zeer verademend is. Ook het beter leren omgaan met pijn kan een belangrijke doelstelling zijn. U bepaalt uiteindelijk wat u denkt nodig te hebben en daarbij is het zowel belangrijk dat u open en eerlijk bent tijden de coaching in Den Haag als tegen uzelf.

  • Als u de behoefte hebt aan coaching in Den Haag dan moet u dat niet opvatten als falen. Het is juist een teken van kracht dat u hulp durft te vragen! U hoeft niet alles alleen te doen in uw leven!
  • Wij maken gebruik van de haptotherapeutische hexagram waarvan u een afbeelding op de website kunt bekijken. Daarmee verbinden we verstandelijke vermogens aan uw gevoel gebaseerde vermogens en krijgt u meer inzicht in uzelf!
  • We helpen u bij een keur aan problemen. Zowel partners, zwangere vrouwen en zelfs kinderen kunnen we daardoor coaching in Den Haag geven.

Waar wacht u nog op? Het is tijd om uw leven grondig te herzien!

Wilt u direct een afspraak maken omdat u geen zin meer hebt om te moeten wachten op goede coaching in Den Haag? Bel ons dan direct op voor een intakegesprek. Mochten de problemen arbeid gerelateerd zijn dan wil uw werkgever wellicht wel delen in de kosten.

Lees meer…