ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Dankzij Dreumes Enzo richt u de perfecte kinderkamer in

Bent u als aanstaande ouder op zoek naar producten voor in de baby- en kinderkamer? Denk aan beddengoed zoals kleedjes, slaapzakken en wieglakens. Maar ook aan vrolijke lampen, posters en muurstickers. En wat dacht u van speelgoed om uw kleinste mee te verwennen? Bij Dreumes Enzo vindt u een keur aan speeltjes zoals:

  • Kinderboeken,
  • Houten speelgoed,
  • En puzzels voor als ze al iets ouder zijn.

Voor alle accessoires voor in de kinderkamer kunt u vanaf nu terecht op een website. De website van Dreumes Enzo: dreumesenzo.nl. Baby’s maar vooral jonge kinderen vinden het soms moeilijk om in het pikdonker te slapen. Misschien zijn ze bang voor het zogenaamde monster onder het bed, misschien krijgen ze nachtmerries. Daarom kunt u nachtlampje bij Dreumes Enzo kopen die u op een timer kunt zetten. Want dankzij het lampje zal uw kind een ongestoorde nachtrust tegemoet gaan en zal de lamp na bijvoorbeeld een half uur of heel uur uitgaan. Koop er direct een schattig wandplankje bij waar u een lampje, foto’s en een paar knuffels op kunt zetten. Bij Dreumes Enzo vindt u kwaliteit en daarom verkopen we voornamelijk dergelijke producten van gerenommeerde topmerken. U wilt immers alleen maar het beste van het beste voor uw kind kopen. En dat gaat u zeker lukken als u met Dreumes Enzo in zee gaat.

Bestel uw producten snel en goedkoop bij Dreumes Enzo

Een bestelling maken via het internet is natuurlijk een eitje. En dat geldt dan ook zeker voor het online shoppen bij Dreumes Enzo. Geeft u maar aan welke producten u in huis wilt halen en vul vervolgens uw contact- en adresgegevens in. Dan betaalt u via bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of met de credit card. In principe hebben we alle producten steevast op voorraad zodat u het de volgende werkdag al in de kinderkamer kunt zetten. U vindt bij ons de nieuwste producten van de beste merken. Vindt u het daarom net iets te duur? Dan kan onze speciale “sale-pagina” u ongetwijfeld uit de brand helpen. Want daar vindt u interessante aanbiedingen op zeer uiteenlopende producten van Dreumes Enzo. Die kortingen veranderen wekelijks dus vergeet niet om hier regelmatig even terug te komen. U kunt hiervan op de hoogte blijven door ons te volgen via de sociale media. U vindt op Facebook en Twitter het laatste nieuws over nieuwe producten, kortingen en nog veel meer. En op Pinterest en Instagram ziet u veel voorbeelden voorbijkomen van ingerichte kamers. Doet u daar inspiratie op en bestel vervolgens uw gewenste producten direct bij Dreumes Enzo! Natuurlijk kunt u zich ook abonneren op de nieuwsbrief.

Wist u dat wij alle artikelen gratis voor u inpakken?

Want naast het feit dat u bij Dreumes Enzo de kamer van uw eigen kind kunt inrichten, bent u wellicht zo nu en dan op zoek naar iets leuks voor uw vrienden of familieleden met jonge kinderen. Ook dan zult u bij ons slagen en bieden we u als extra service de mogelijkheid om het door ons inpakservice gratis te verpakken in vrolijk pakpapier. En mocht uw bestelling boven de 75 euro uitkomen, dan zijn er geen verdere kosten aan verbonden. Dus tel uit uw winst want u hoeft niet langer de deur uit. Tijd is immers geld dus bespaar hierop door eens op de website van Dreumes Enzo te kijken. Er gaat een wereld voor u open. En mocht u toch nog enige vragen hebben, dan kunt u natuurlijk snel in contact komen met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om u telefonisch en per mail snel te woord te staan.