ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Dankzij onze sport inlegzolen verbetert u uw prestatie

Of u nu topsporter bent of amateur, u wilt altijd uzelf verbeteren tijdens hardlopen, een potje tennis of een wedstrijd hockey. Bij vrijwel elke fysieke sport staat u op uw voeten en vraagt u erg veel van hen. Deze trouwe maatjes wilt u daarom de beste ondersteuning bieden die u hen kunt geven. En dat is waar onze sport inlegzolen om de hoek kijken. U hebt wellicht al geïnvesteerd in dure sportschoenen met extra ondersteuning. Een slimme en goede investering voor iedereen die op zijn eigen niveau serieus bezig is met sport. U doet het allereerst omdat u het leuk vindt, maar velen doen het tevens om af te vallen, omdat het u helpt met uw conditie of omdat de huisarts het aanraadt. Wat de reden dan ook mag zijn, dankzij onze sport inlegzolen kunt u uw prestaties blijven verbeteren. Deze sport inlegzolen zijn speciaal ontwikkelt om in sportschoenen te leggen. Het zijn kussentjes die uw voet, met of zonder afwijking, in de juiste stand duwt zonder dat het pijnlijk wordt. Als u het combineert met een enkelband omdat u zwakke enkels hebt, dan zult u het lang volhouden zonder kans op blessures. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan eens op skystep.nl en vervolg uw digitale weg. Op onze site geven we u erg veel informatie over diverse voetaandoeningen zoals hielspoor en zweetvoeten. Maar ook een holvoet of platvoet kan ervoor zorgen dat u naast sporten ook in uw dagelijkse leven wordt gehinderd.

Deze sport inlegzolen hebt u na een bestelling snel in huis

Als u last hebt van een holle of platte voet dan kunnen onze sport inlegzolen soelaas bieden. Het is in dat geval zeker aan te raden om de sport inlegzolen ook in het dagelijkse leven te gebruiken. Maar omdat sportschoenen soms een andere pasvorm hebben dan de schoenen die u in het dagelijkse leven gebruikt, kan het verstandig zijn om zowel te investeren in sport inlegzolen als in de normale inlegzolen voor dagelijks gebruik. Ze zijn overigens eenvoudig uit te wassen zodat u geen zweetschoenen en zolen hoeft te gebruiken. In principe bieden onze sport inlegzolen u drie belangrijke eigenschappen:

  • Tijdens de inspanning merkt u niets van voetpijntjes die anders wel zou hebben. daar blijkt maar weer uit hoe belangrijk goed schoeisel is.
  • Uw voet staat in de juiste houding en uw enkel wordt stevig ondersteund. Ook krijgt u geen last meer van hak, hiel of tenen.
  • En ondersteuning.

Weet u niet precies welke sport inlegzolen het beste bij u passen? Maak dan gebruik van de keuzehulp. Aan de hand van enkele vragen komt u bij het juiste product uit. Wilt u het direct kopen? Selecteer dan de juiste maat, vul uw gegevens in en betaal via een online betaalservice. In principe hebben we alle producten steevast op voorraad zodat u morgen al over uw sport inlegzolen kunt beschikken.

Ook voor diverse andere voetproblemen bieden we een goede oplossing

Naast sportactiviteiten waarbij u zwaar op uw voeten leunt, zijn er ook diverse andere redenen om te investeren in ondersteunende gels, sokken, kousen, zolen en pleisters. Per artikel en per aandoening kunt u op onze website lezen wat u hebt en wat u er tegen kunt doen. Er zijn diverse online tests waarmee u kunt vaststellen of u bijvoorbeeld lijdt aan hielspoor of holvoet. We raden het u wel aan om bij de huisarts langs te gaan zodat het daadwerkelijk door een arts kan worden vastgesteld. Ook kunt u onze klantenservice vragen om informatie. Per mail en per telefoon staan ze voor u klaar.