ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

De beste anti snurk methodes vind je gewoon online

Het is, of het was tot voor kort, toch elke keer weer een nacht vol irritaties en een onderbroken nachtrust. Er is niets ergers als je partner naast je ligt te snurken en er niets is wat je eraan kunt doen. Jarenlang heb ik wakker gelegen naast mijn partner. Soms ben ik vertrokken naar de bank als ik de volgende dag een belangrijke bespreking had en toch echt mijn slaap nodig had. Maar dat is natuurlijk verre van ideaal. Maar er was niks tegen te doen. Ik draaide mijn partner dan wel om zodat het snurken even wat minder was, maar na een tijdje, vaak op het moment dat ik bijna insliep, draaide mijn partner zich weer om en dan begon het feestje weer van voren af aan. Het probleem met snurken is ook dat het niet intentioneel is, mijn partner kan er immers niets aan doen. Toch voel je woede en irritatie richting de snurker en je kunt er niets aan doen, maar je neemt het je partner toch op een bepaald niveau kwalijk. Dat komt je huwelijk natuurlijk niet ten goede. Dus ik ben op een bepaald moment toch maar eens op internet gaan kijken of er niet een soort anti snurk methode bestaat waarmee ik mijn relatie kon redden. Nadat ik eerst allerlei volkswijsheden tegenkwam met kruiden en thee en wat allemaal niet meer, kwam ik op een gegeven moment terecht op een soort van anti snurk website. Op deze site kon je een anti snurk beugel bestellen. De zogenaamde Mr. Anti snurk beugel. Nu dacht ik in eerste instantie dat het vergelijkbaar is met alle andere middelen die zogenaamd zouden werken, maar toen ik de website wat nader ging bekijken, leek het me toch wel waarschijnlijk dat deze anti snurk methode succesvol zou kunnen zijn. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik natuurlijk de wanhoop nabij was en elke methode wel zou willen uit proberen. En het is ook niet zo dat ik in het verleden niet al van alles heb geprobeerd. Deze jaren lange ervaring met snurken heeft me deze half hoopvolle half sceptische houding bijgebracht. Aangezien ik nog nooit van Mr. Anti snurk had gehoord, besloot ik om er wat nader in te verdiepen om te ontdekken wat deze anti snurk beugel precies zou kunnen bereiken.

De anti snurk beugel van Mr. Anti snurk

Een anti snurk beugel helpt je in principe met je ademhaling. Als je snurkt dan zijn je luchtwegen niet helemaal vrij en dat veroorzaakt dat rochelende geluid. Het is in principe het geluid dat je krijgt wanneer de lucht probeert te ontsnappen. Dat vibreert de onderdelen van de luchtwegen die in de weg zitten bij het ademhalen. Dat is ook de reden waarom je beter adem haalt, en daardoor minder snurkt, als je op je zij gaat liggen. Dat verandert de positie van de luchtwegen waardoor de lucht vrijer door je luchtwegen kan stromen zonder dat er vibratie plaats vindt. Daarom moet eigenlijk iedereen snurken wanneer hij of zij verkouden is. Als je namelijk verkouden bent dan zit alles dicht en de lucht heeft dan extra veel moeite om te kunnen ontsnappen. Dat maakt dat je extra hard snurkt als je verkouden bent. Ieder mens snurkt wel een beetje, maar dat is meer het zachte ruisen van de adem. Pas als er een obstructie in de weg zit, zoals snot tijdens een verkoudheid, dan ontstaat het harde snurken. En sommige mensen hebben ook als ze niet verkouden zijn een obstructie. Mijn partner is één van die mensen. Een anti snurk beugel van Mr. Anti Snurk zorgt er in feite voor dat de luchtwegen weer vrij komen. Zonder een anti snurk beugel zijn de luchtwegen geblokkeerd en met een anti snurk beugel van Mr. Anti snurk zijn de luchtwegen weer helemaal vrij om de adem vrij door te laten zonder rochelend geluid.

De vele voordelen van een anti snurk beugel van Mr. Anti snurk

Het dragen van een anti snurk beugel van Mr. Anti snurk heeft nogal wat voordelen. Om je een goed beeld te geven van die voordelen heb ik ze hieronder allemaal even op een rijtje gezet.

  1. De beugel is effectief voor maar liefst 90% van alle snurkers
  2. De beugel is effectief aan te passen aan je eigen gebit
  3. De effectiviteit is bewezen door NCBI
  4. Je hebt direct resultaat
  5. De anti snurk beugel van Mr. Anti snurk is tot wel 5 keer effectiever dan vergelijkbare anti snurkbeugels
  6. Je betaalt slechts 27,95 euro en dat is inclusief de verzendkosten
  7. Je kunt de beugel voor 7 dagen vrijblijvend uitproberen
  8. Mocht de beugel niet werken dan krijg je direct je geld terug

Zoals je ziet heeft de beugel van Mr. Anti snurk nogal wat voordelen. Als je deze beugel dan ook vergelijkt met andere beugels dan blijkt dat deze beugel vele malen goedkoper is dan andere beugels die net zo effectief zijn. En beugels die zich in dezelfde prijsklasse bevinden zijn vaak aanzienlijk minder effectief. Vaak heb je bij andere beugels ook niet een ‘niet goed geld terug garantie’ en de proefperiode ontbreekt ook vaak. Dus als je op zoek bent naar een voordelige manier om weer lekker te kunnen slapen zonder dat je last hebt van een snurkende partner, dan is het zeker een goed idee om eens de website mrantisnruk.nl te bezoeken.