ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Een mooi gebit dankzij brackets

Ortho-company - bracketsEen mooi gebit, dat zou iedereen wel willen. Ten eerste is een gebit heel erg belangrijk voor je uiterlijk. Je ziet een lach als het goed is vrij snel als je iemand ontmoet. Maar daarbij is het ook voor je gezondheid erg belangrijk dat je een goed onderhouden en sterk gebit hebt. Je moet er niet aan denken dat er van alles mis is en dat er van alles aan gedaan moet worden. Dat is erg vervelend, niet om de minste reden dat je er ook erg veel last van kunt hebben. Je tanden zijn belangrijk, en daarom is het erg goed om eens naar een goede orthodontist te gaan. Maar let er ook goed op dat deze orthodontist zelf goed is. Dat deze hoog staat aangeschreven en de juiste materialen gebruikt. Als deze werkt met bijvoorbeeld Ortho Company, weet je dat het goed zit. Ben je bijvoorbeeld als bekend met brackets? Brackets zijn blokjes die op je tanden of kiezen kunnen worden gelijmd door een orthodontist of een tandarts. Door middel van een draad worden deze brackets bij elkaar gehouden. Op deze manier heb je met behulp van de brackets een stevige beugel die voor goed resultaat zorgt. Dus heb je altijd al rechte tanden gewild? Niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar ook omdat het belangrijk is dat je tanden goed staan? Dan is het zeker goed om eens bij Ortho Company te gaan kijken voor meer informatie over de brackets. Dit is namelijk een specialiteit van dit bedrijf, het is zeker goed om voor brackets bij een betrouwbare partij te gaan kijken. Helaas zijn er ook bedrijven waar ze niet zo goed zijn en dat kan voor veel ellende zorgen die je makkelijk kan voorkomen door naar een goede orthodontist te stappen. Dus ga eens naar de site van Ortho Company en lees hier de informatie over brackets. Wil je er dan meer over weten? Dan kun je altijd contact opnemen met deze mensen die echt veel vakkennis in huis hebben en je dus de juiste informatie kunnen verschaffen.

Zo veel soorten brackets

Als je hebt besloten om brackets te nemen, moet je natuurlijk eerst naar een goede orthodontistenpraktijk. Het is ook goed om even te melden dat er diverse soorten zijn op het gebied van brackets, als je als orthodontist tenminste bij Ortho Company te rade gaat heb je de keuze uit onder meer:

  • metal brackets
  • carrière self-ligating-brackets
  • aesthetic brackets

Het betreft dus metalen of keramische blokjes die de klant een mooier gebit kunnen bezorgen. Daarbij is Ortho Company ook een zeer goede leverancier aangezien zij ook orthodontische materialen leveren zoals de Endura Plus Bracket Removing Plier. Kijk eens op de website voor meer informatie over deze onderwerpen. De metalen brackets zijn bijvoorbeeld in diverse merken en varianten te krijgen. Zo kan iedereen met meerdere producten werken, waardoor de behandeling op de klant persoonlijk kan worden aangepast. Op die manier kun je cliënten het allerbeste bieden en zijn er mogelijkheden genoeg. Dan kun je zo veel mogelijk mensen van dienst zijn en helemaal tevreden stellen. En dat is toch wat elke orthodontist wil? Bij de metalen brackets kun je bijvoorbeeld kiezen voor het gepatenteerde tandvormige ontwerp waarmee je een mooie kleine beugel kunt maken. Ook kunnen deze perfect zijn voor patiënten die gevoelig zijn voor nikkel, aangezien bij Nickel-Lite wordt gewerkt met roestvrijstaal. Optimaal uiterlijk en draagcomfort zijn erg belangrijk hier, dat is voor elke behandelaar een mooi uitgangspunt. Je kunt ook kiezen voor de carrière self-ligating brackets, die ook wel bekend zijn als de zelfligerende brackets. Deze hebben een klepje waardoor de draad wordt vastgehouden. De patiënt hoeft hierdoor minder vaak voor een controle naar de praktijk te komen. Kwaliteit en efficiëntie zijn hierbij kernwoorden, en daar moet iedere behandelaar blij van worden. Er zijn ook veel patiënten die niet graag laten zien dat ze een beugel dragen, daarom zijn daar de aesthetic brackets. Deze zijn onder meer door de kleur zeer onopvallend, wat het fijn dragen maakt voor veel mensen. Ook hierbij zijn weer diverse soorten te krijgen, dus kijk van tevoren goed naar welke soort het beste bij jouw werkwijze en praktijk past.

De vele pluspunten van Ortho Company

Kijk dus eens op de site van Ortho Company wat hier allemaal wordt aangeboden. Het is nogal wat, dus neem eens rustig een kijkje. Er zijn diverse afdelingen die interessant zijn voor vele cliënten. Kijk bijvoorbeeld eens bij de supplies, waar je alle kwaliteitsproducten kunt vinden. In de webshop kun je allerlei producten en materialen bekijken en gelijk bestellen. Als je snel iets nodig hebt, ben je hier dus aan het juiste adres. Maar je kunt natuurlijk ook een goede voorraad aanleggen, wat goed is voor elke praktijk. Hier kun je ook gelijk kijken wat er uit het assortiment nog een mooie aanvulling zou kunnen zijn in je eigen praktijk. Iedereen gaat voor het beste resultaat, wil de klanten zo veel mogelijk te bieden hebben. En daar kan Ortho Company een mooie bijdrage aan leveren. Een mooi pluspunt is dat je hier ook geld kunt besparen. Dat kun je doen door eens bij de aanbiedingen te kijken, een mooi platform waar kwaliteitsproducten voor een zeer vriendelijke prijs worden aangeboden. Je zou een dief van je eigen portemonnee zijn als je hier niet eens een kijkje zou nemen. Dus bezoek de website en ontdek zelf wat Ortho Company voor jou kan betekenen!