ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Een rolstoel kopen? Waar moet u dan op letten?

Wilt u een rolstoel kopen? Kijk dan snel op zorgengemak.nl. Een rolstoel kopen is vanaf nu wel erg eenvoudig omdat u direct na het uitzoeken van de stoel die geheel aan uw behoeften voorziet, de bestelling kunt afronden. Het is in de eerste plaats uiteraard niet erg fijn als u een rolstoel kopen moet. U hebt misschien een ongeluk gehad of hebt een chronische ziekte gekregen. Hopelijk valt het letsel mee en kunt u kleine afstanden nog belopen met behulp van krukken. Misschien is het de bedoeling dat u over geringe tijd weer kunt lopen zonder hulp. Maar als dat langer dan bijvoorbeeld 6 maanden duurt dan wilt u wellicht liever een rolstoel kopen dan huren. Het kan immers ook over een aantal jaren geen kwaad om toch een rolstoel te hebben, u weet immers maar nooit of u ooit een terugval krijgt. En tijdens de revalidatie bieden onze stoelen voldoende steun om u door het leven te begeleiden. Sterker nog, u bent nauwelijks immobiel. Zo kunt u dankzij deze handige lichtgewicht en inklapbare modellen lange afstanden maken, sporten en de stoel eenvoudig meenemen in de auto of het openbaar vervoer. Misschien kunt u de stoel zelf inklappen zodat u niet langer afhankelijk bent van uw partner, vrienden of een familielid. Dat geeft u waarschijnlijk heel wat zelfvertrouwen. En wist u dat een gezonde mentale staat het lichamelijk helingsproces enkel te goede komt? Want lichaam en geest staan nauw met elkaar in contact!

Een rolstoel kopen kan snel via onze website

Een rolstoel kopen via het internet is een peulenschil. Daar kunnen we in principe kort over zijn, zeker als u op onze site rondkijkt. U kunt eenvoudig binnen verschillende categorieën uw keuze verkleinen en u kunt ook op prijs zoeken. Vele modellen hebben we in de aanbieding gedaan dus houdt de site goed in de gaten want deze kortingen wilt u niet mislopen. Hebt u al een gratis account? Log dan snel in of maak even een profiel aan, dat levert u veel voordelen op. Vul uw contactgegevens in zodat we u op de hoogte kunnen houden van de staat van de bestelling. En natuurlijk vult u uw adresgegevens in. Ten slotte betaalt u het bedrag door het over te maken met behulp van een online betaalservice. Denk daarbij aan iDEAL, PayPal of uw credit card. Enkele voordelen van het rolstoel kopen via ons bedrijf willen we u trouwens niet langer onthouden:

  • U krijgt 14 dagen zichttermijn. Bent u niet tevreden? Stuur de stoel dan vrijblijvend terug.
  • We leveren uitermate snel. In principe kunt u een rolstoel kopen en dan ontvangt u het al de volgende werkdag thuis.
  • Bij bestellingen met een bedrag boven €75, – hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dat zal in het geval van het rolstoel kopen al snel het geval zijn.
  • En u kunt aldus veilig betalen via een betrouwbaar betaalsysteem.

Kijkt u ook eens bij onze overige producten

We hebben een professionele klantenservice die u graag verder helpt. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons per telefoon, mail en chat aanspreken. Een rolstoel kopen kan vanaf nu snel en eenvoudig en dat is nog niet alles. Zo leveren we diverse voorwerpen om uw leven mee te vergemakkelijken als u gebonden bent aan krukken, een rollator of een rolstoel. Producten om het baden en toiletteren eenvoudiger mee te maken maar ook regenkleding en drempelhulpen zult u in ons assortiment aantreffen. Koopt u een rolstoel? Vergeet dan niet om een comfortabel rolstoelkussen te bestellen voor een extra zachte zitting.