ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Een stralende huid met minerale foundation

Steeds meer mensen worden zich bewust van de noodzaak om te kiezen voor natuurlijke en biologische producten, of het nu gaat om voeding of om persoonlijke verzorging. Daarom zijn er ook steeds meer aanbieder van natuurlijke cosmetica, die producten leveren waar geen ingrediënten in zitten die schadelijk kunnen zijn voor de huid of de algehele gezondheid. Jammer genoeg is het vaak zo dat aanbieders van natuurlijke cosmetica zeer hoge prijzen rekenen voor hun producten. Ook kan het zijn dat u minder keuze heeft als het gaat om soorten producten en vooral ook kleurschakeringen dan bij reguliere cosmetica het geval is. Dat is jammer, want vaak is het heel belangrijk dat u precies de juiste tint minerale foundation, gezichtspoeder, blusher of concealer gebruikt. Anders creëert u een onnatuurlijk effect, terwijl de meesten van ons ernaar streven om er stralend en gezond uit te zien, zonder dat de make up zelf al te zichtbaar is. Maar er zijn wel degelijk aanbieders van 100% natuurlijke en biologische cosmetica die redelijke prijzen hanteren en u bovendien een ruime keuze bieden aan kleuren minerale foundation, poeder, blush enzovoorts. Een goed voorbeeld van zo’n bedrijf is Pavèz. Zij bieden online natuurlijke cosmetica, huid- en haarverzorging en zonbescherming aan die vrij zijn van parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, minerale oliën, propyleen glycol, polyethyleen glycol, paraffine, siliconen, aardolieproducten en andere mogelijk schadelijke chemicaliën. Toch kunt u kiezen uit allerlei tinten en zijn de prijzen zeer gunstig. Ook beschikt u over de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding proefmonsters te laten opsturen, zodat u kunt kijken of de minerale foundation, concealer of blush daadwerkelijk goed bij uw huidtint past. De minerale foundation is zeker de moeite waard om zelf eens uit te proberen. Deze heeft een zachte formule die voor een natuurlijk resultaat zorgt. Door de unieke combinatie van ingrediënten in deze minerale foundation, biedt deze ook nog eens SPF15 zonbescherming. Als u deze minerale foundation op de juiste manier aanbrengt en kiest voor een passende tint, mag u rekenen op een zeer natuurlijk effect. Online vindt u een handig instructiefilmpje, waarin u leert hoe u dit gemakkelijk zelf kunt bereiken met de minerale foundation. Wilt u meer weten over de voordelen van minerale foundation en andere producten online bestellen bij Pavèz? Klikt u dan op deze link: http://www.pavez.nl/minerale-make-up-online/gezicht/foundation-kopen-online.html. U kunt ook nog even verder lezen in dit artikel. Hieronder hebben we de voordelen van producten bestellen bij Pavèz namelijk voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van online minerale foundation kopen

Pavèz is een vooruitstrevende aanbieder van 100% natuurlijke en biologische cosmetica, waaronder minerale foundation. Deze biedt u een goed werkende foundation en zonbescherming met factor 15 ineen. Bovendien is deze minerale foundation ook geschikt bij huidproblemen en een gevoelige huid, omdat deze geen schadelijke ingrediënten bevat. Pavèz is bovendien een klantvriendelijk bedrijf, dat haar klanten laat profiteren van de volgende voordelen:

  • ruim assortiment aan productsoorten
  • keuze uit veel verschillende tinten
  • voordelige proefmonsters
  • gratis en vlotte verzending
  • spaarsysteem voor vaste klanten
  • handige sample sets en instructievideo’s

Stap ook over naar natuurlijke verzorging!

Er zijn veel redenen om over te stappen naar natuurlijke verzorging en biologische cosmetica. U spaart hiermee uw huid en algehele gezondheid, omdat deze geen schadelijke ingrediënten bevatten. In de mineral foundation van Pavèz.nl vindt u bovendien zonbescherming en een aangename foundation in een. Met de proefmonsters, sample sets en instructievideo’s kunt u de cosmetica van dit klantvriendelijke bedrijf op een laagdrempelige manier uitproberen. Gaat u ook overstappen?