ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Een Vespa kopen voor onze zoon

Een Vespa kopen voor onze zoonIk woon met mijn vrouw en twee kinderen in een klein dorpje in Limburg. Wij wonen hier in een mooi huis en vinden het een fijne omgeving om in te wonen. Het dorpje is niet ver weg van waar ik geboren ben en zowel mijn vrouw als ik, hebben veel familie in de omgeving wonen. Onze twee kinderen zijn allebei tieners en gaan naar een middelbare school in een stad in de buurt. Wij hebben geen middelbare school bij ons in het dorp, zij daarom altijd een stuk reizen. Zij gaan naar dezelfde middelbare school ongeveer 20 kilometer van ons huis. De kinderen gingen allebei altijd met de bus naar school en wij kochten altijd een maandabonnement voor ze. Onze zoon is echter een paar maanden geleden 16 jaar geworden en wilde graag een Vespa kopen. Hij wilde graag een Vespa, zodat hij hiermee naar school kan, maar ook vrienden kan bezoeken. Veel van zijn vrienden wonen in andere dropen en steden in de omgeving en hij kan gemakkelijk naar ze toe rijden met een scooter. Eerst twijfelden mijn vrouw en ik over het idee om een Vespa te kopen, maar hij overtuigde ons op een erg slimme manier. Het busabonnement dat wij elke maand kopen is erg duur en hij wilde dit geld gebruiken om een Vespa te kopen. Hij maakte een berekening met de kosten van de aanschaf van een Vespa en de benzine kosten en berekende na hoeveel maanden een Vespa kopen goedkoper zou zijn. Hij gaat de aankomende jaren ook naar een school in deze stad en kan daarom de scooter nog lang gebruiken. Het bleek dat het uiteindelijk goedkoop zou zijn om het voertuig te kopen, dan om voor de volgende jaren een abonnement te kopen. Aangezien een scooter daarnaast nog meer voordelen heeft, besloten wij om de scooter voor hem te kopen.      

Een Vespa kopen bij Venlo Scooters

Onze zoon was erg blij dat hij ons kon overtuigen en ik sprak af, dat ik samen met hem zou kijken waar we er eentje konden kopen. Samen zochten wij online naar bedrijven die een scooters verkopen en vonden al snel een paar bedrijven waar we een Vespa kopen konden. Wij wilden graag de scooter in de buurt kopen en de scooter uitproberen voordat we hem kochten. Het bedrijf Venloscooters.nl viel ons direct op. Op de website http://venloscooters.nl/ zagen wij dat je hier scooters kan kopen, maar ook kan laten repareren en dat ze kunnen helpen met onderhoud. Ze verkopen nieuwe scooters, maar je kan er ook een tweedehands Vespa kopen. Ik sprak met mijn zoon af dat wij het volgende weekend langs zouden gaan om het aanbod te bekijken. Bij Venlo Scooters zagen wij een groot aanbod aan nieuwe en tweedehands scooters. Wij wilden eerst een nieuwe Vespa kopen, maar zagen ook een erg mooie tweedehands scooter. Dit voertuig was nog geen jaar oud en in zeer goede staat. Aangezien deze Vespa veel goedkoper was, besloten wij om deze scooter te kopen.

Blij met zijn nieuwe scooter

Onze zoon heeft sinds een week zijn rijbewijs en mag nu rijden op zijn Vespa. Hij is erg blij dat wij besloten om een Vespa te kopen en rijdt er veel op. Hij gaat er ook mee naar school en gebruikt het voertuig om zijn vrienden te bezoeken. Volgens hem rijdt de Vespa erg goed en is het gemakkelijk om erop te rijden. Voor een Vespa kopen raden wij Venlo Scooters aan.

  • Nieuwe en tweedehands scooters
  • Ook voor reparatie en onderhoud
  • Voordelig de Vespa kunnen kopen
  • Onze zoon is erg blij