ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Eiwitten zorgen voor sterkere spieren

Voedsel bestaat doorgaans uit drie belangrijke componenten die de mens nodig heeft: koolhydraten, vetten en eiwitten. Verder treft u er meestal mineralen, vitamines en vezels in aan zoals u op de verpakking van uw voedingsmiddelen kunt terugvinden. In deze tekst willen we het hebben over de eiwitten. Een van hun vele eigenschappen is namelijk dat ze zorgen voor spierherstel na een hevige inspanning zoals een sportwedstrijd of krachttraining. Het zorgt er niet alleen voor dat uw spieren snel afkoelen en weer in een rustfase terechtkomen, ook zorgen eiwitten voor een snellere toename van uw spiermassa. Het is dus niet het geval dat uw spieren in omvang toenemen als u enkel meer eiwitten gaat eten. U moet natuurlijk wel in beweging komen! Bent u dol op krachttraining, bent u bodybuilder of doet u aan een explosieve sport zoals atletiek, turnen of tennis? Dan komen onze potten met eiwitten ongetwijfeld als geroepen. Kijkt u maar eens op bodystore.nl naar alle mogelijkheden die u hebt. Een bekend eiwit willen we u alvast niet langer onthouden want dat is misschien wel het meest gebruikte voedingssupplement onder de sporters: Creatine. Dit type eiwit werkt misschien nog wel het beste voor spiertoename en prijsherstel en zodoende kunt u bij ons speciale potten met Creatinepoeder bestellen. Hebt u liever een combi tussen diverse eiwitten, elke met hun eigen voordelen? Kijkt u dan eens op onze site naar deze categorie. U zult zien dat u nog heel wat uit te zoeken hebt want eiwitten worden op vele manieren verwerkt in de levensmiddelenindustrie.

Bent u dol op krachttraining? Verhoog dan uw inname van eiwitten

We verkopen eiwitten van een keur aan gerenommeerde  merken zoals Nutiva, Ufit en ons eigen merk, Bodystore. U kunt op diverse manieren extra eiwitten tot u nemen. Denk aan poeders waarvan u een theelepel per dag in water kunt oplossen, shakes en capsules. Kijk zelf wat u het prettigste vindt en experimenteer wellicht met meerdere merken en producten. We kunnen u hierbij van persoonlijk advies voorzien. Dus schroom niet maar:

  • Bel ons op of stuur een berichtje via WhatsApp,
  • Stuur een bericht via de sociale media zoals Facebook en Twitter,
  • Bel ons tijdens kantooruren op,
  • Of spreek ons aan via de online chat.

Misschien bent u aan het afvallen, aankomen of wilt u spiermassa kweken. In dat laatste geval zijn extra eiwitten erg nuttig. Maar als u wilt afvallen dan kan een koolhydraatdieet zijn vruchten afwerpen. Ook dan kunt u op Bodystore rekenen want we zijn van alle markten thuis. Zoekt u andere voedingssupplementen zoals extra vitamines en aminozuren? Kijk dan tussen deze categorieën en lees de instructies goed door!

Als u vandaag bestelt dan hebt u het pakket de volgende werkdag in huis

Als u op maandag tot en met vrijdag bestelt voor 16:00 uur dan hebt u de bezorging morgen al in huis. Dan kunt u snel beginnen met een extra work-out en is uw lichaam binnenkort weer strak en klaar voor het strand. We helpen beginnende bodybuilders graag bij het opstarten van hun carrière en leveren tevens in het groot aan sportverenigingen. Is uw bestelling meer dan 20 euro waard? Dan zijn er geen verdere verzendkosten aan verbonden. U kunt snel uw bestelling afronden en nabestellen als u een account hebt. Want dan hoeft u slechts eenmalig uw adres- en contactgegevens in te vullen. In de toekomst logt u direct in met uw profielnaam en wachtwoord en rond de betaling af met behulp van PayPal, iDEAL of uw credit card. Liever achteraf betalen? Ook dat is geen probleem want we accepteren betalingen via Afterpay.