ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Extra steun met een polsbrace

all4fysio - polsbraceVeel mensen hebben last van hun polsen. Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn zoals een overbelasting van het polsgewricht of het carpaal tunnel syndroom. Wanneer u dit heeft bent u nog niet jarig. Vooral de mensen die een behandeling tegenhouden, omdat ze bang zijn verlamd te raken. Dit syndroom ontstaat namelijk door een beknelling van de zenuwen en het komt zeer vaak voor. Met een kleine operatie is het mogelijk om dit tegen te gaan, maar het risico dat u helemaal verlamt raakt in de handen blijft altijd bestaan. Om de pijn dan toch redelijk tegen te gaan is het verstandig om zo veel mogelijk een polsbrace te dragen. Dit kan bijvoorbeeld voor de nacht gebruikt worden, zodat u de pols rust kunt geven. Een goede polsbrace zorgt ervoor dat de pols niet te veel beweegt en hierdoor minder snel overbelast zal raken. Een polsbrace is in verschillende soorten op de markt te vinden. Natuurlijk kunt u kiezen uit meerdere modellen en is het mogelijk om de zwakke en of pijnlijke pols hiermee te verstreken. U kunt zo’n polsbrace het beste online kopen via all4fysio.nl. Hier vindt u een groot assortiment aan polsbraces die allemaal van hoge kwaliteit zijn. Kopen via deze website zorgt er voor dat u:

  • De polsbrace altijd snel in huis heeft
  • Geen verzendkosten hoeft te betalen boven een bedrag van 50 euro
  • Deskundig wordt geholpen door de medewerkers

Voor bovengenoemde klachten is een polsbrace ideaal, maar deze brace kan ook gebruikt worden voor gewrichten die niet meer zo stabiel zijn als dat ze ooit waren. Een speling in het gewricht kan heel vervelend zijn en vooral veel pijn doen. Om dit zo veel mogelijk tegen te gaan is het verstandig om op tijd een goede polsbrace in huis te halen.

Een betaalbare polsbrace

Wanneer u een overbelaste pols heeft en vaak met pijn rondloopt is het verstandig om in de webwinkel te gaan kijken naar een goede brace voor uw pols. Vaak is het ook zo dat er op een gegeven moment veel minder kracht in de handen overblijft en dat kan heel lastig zijn met de dagelijkse werkzaamheden. Het kan zelf zo ver komen bij carpaal tunnel syndroom dat u geen flessen meer open kunt draaien en geen boodschappentassen meer op kunt tillen. Dan wilt u natuurlijk graag goede ondersteuning voor uw zwakke polsen. U kunt dan het gewricht weer zoals normaal buigen en strekken en u zult zien dat de pijn ook voor een groot deel verminderd wordt. Een polsbrace hoeft helemaal niet duur te zijn. U heeft al een goede, stevige brace voor minder dan 20 euro. Voor het geld hoeft u het dus zeker niet te laten. Er zijn zeer veel verschillende soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een exemplaar die uitsluitend om de pols heen gedragen wordt, zodat de hand vrij blijft, of u kunt er voor kiezen om een polsbrace te kopen die tot op de handpalm komt. Hierdoor wordt de pols zo goed als immobiel gemaakt, waardoor de pols volledig tot rust kan komen.

Comfortabel en zelf aan te trekken

Een goede polsbrace kunt u helemaal zelf aantrekken en weer af doen wanneer dat nodig is. Het is dus niet zo dat u steeds anderen om hulp moet vragen. Ook zit de brace door de goede voering heel comfortabel en heeft u nergens last van. Dat is natuurlijk altijd heel fijn. Wanneer u vragen heeft over de verschillende soorten braces of iets meer wilt weten over de bestelling, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.