ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Fleece sjaal

stoerekindjes-regenkleding - fleece sjaalAls ouder wilt u natuurlijk altijd het beste voor uw kindje en daarbij hoort natuurlijk ervoor zorgen dat hij of zij het niet koud heeft. Warme kleding is dan ook belangrijk en iets wat zeker niet in de kindergarderobe mag ontbreken is een lekker warme fleece sjaal. Hiermee zorgt u ervoor dat uw kleintje nooit een koude nek krijgt en dat is in de winter en tijdens andere koude dagen natuurlijk erg belangrijk. U wilt uw kleintje natuurlijk niet onbeschermd de kou in sturen, met een fleece sjaal zorgt u ervoor dat uw zoon of dochter goed beschermd is tegen het gure weer dat we in Nederland helaas zo vaak hebben. Met een fleece sjaal wordt het geen enkel probleem meer om op een winderige en regenachtige herfstdag toch naar buiten te gaan en ook de vrieskou ingaan in de winter is dan geen enkel probleem. Door de goede bescherming die het biedt, zorgt u ervoor dat uw kinderen ook op minder mooie dagen toch lekker buiten kunnen spelen of in ieder geval lopend of op de fiets naar school kunnen gaan zonder dat ze helemaal verkleumen. Of erger nog, ziek worden. Goede bescherming tegen de kou is erg belangrijk en een fleece sjaal kan daar zeker bij helpen. Reden genoeg dus om de verschillende mogelijkheden eens te overwegen en een fleece sjaal te vinden die helemaal past bij de wensen van u en uw kindje.

Fleece sjaal of gewone sjaal?

Natuurlijk kunt u ook op andere manieren de hals van uw kinderen beschermen, u hebt hier niet per se een fleece sjaal voor nodig. Er zijn immers ook voldoende andere soorten sjaals verkrijgbaar. Het voordeel van dit materiaal is echter dat het veel prettiger op de huid aanvoelt dan bijvoorbeeld wol. Het is heerlijk zacht en kriebelt niet in de nek, zoals sommige andere materialen wel doen. Bovendien is het materiaal niet te dik, terwijl het toch voor veel warmte zorgt. Dat is natuurlijk erg prettig, kinderen hebben immers veel bewegingsvrijheid nodig en op deze manier kunnen ze dat houden. Dit zijn dus allemaal redenen waarom u de voorkeur zou kunnen geven aan een fleece sjaal boven sjaals die van andere materialen gemaakt zijn. Kiest u voor een exemplaar van Stoerekindjes, dan profiteert u bovendien van het voordeel dat deze zeer gemakkelijk te dragen zijn. Ze hebben namelijk op ongeveer driekwart van de lengte van de fleece sjaal een handige opening, een soort lus, waardoor de sjaal gemakkelijk te dragen is. Het andere uiteinde is namelijk heel gemakkelijk door de opening te halen, waardoor deze sjaals gemakkelijk om de hals vast te maken zijn, zonder dat hiervoor ingewikkelde knopen gelegd hoeven te worden. Dit gaat zo eenvoudig dat zelfs kleinere kinderen het heel gemakkelijk zelf kunnen doen. Dat is natuurlijk wel zo handig, want dan hoeft u ze niet steeds helemaal aan te kleden voordat ze goed beschermd naar buiten kunnen gaan. Doordat de fleece sjaal op deze manier goed bevestigd wordt om de hals, biedt deze optimale bescherming en warmte. Bovendien heeft het als voordeel dat het geen dikke prop wordt, wat natuurlijk wel zo comfortabel is en veel meer draagplezier geeft. Met andere woorden, een fleece sjaal van Stoerekindjes heeft veel voordelen ten opzichte van andere sjaals die er te krijgen zijn:

  • ze kriebelen niet
  • ze bieden veel warmte, zonder dat ze heel erg dik zijn
  • ze zijn gemakkelijk vast te maken door de handige opening

Reden genoeg dus om voor deze producten te kiezen.

Veel keus bij Stoerekindjes

Wilt u een fleece sjaal gaan kopen bij Stoerekindjes, dan zult u zien dat zij veel keus hebben op dit gebied. In de eerste plaats hebben ze natuurlijk het product te koop zoals wij dat hierboven beschreven hebben. Uiteraard is deze verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er voor zowel jongens als meisjes een mooi exemplaar te vinden is. Wilt u geen lange, rechthoekige fleece sjaal, maar bent u op zoek naar een ander model? Ook dan bent u bij hen zeker aan het juiste adres. U kunt bij hen namelijk ook een driehoekig model krijgen. Het grote voordeel hiervan is dat door het model de hals zeer goed beschermd is, hier hangt de punt van de driehoek immers voor. Een ander groot pluspunt van dit model fleece sjaal is dat deze met klittenband vast te zetten is. Aan beide uiteinden zit een stukje klittenband en hiermee kunnen kinderen natuurlijk zelf goed uit de voeten. Dit maakt dit model sjaals voor hen zeer handig in gebruik en zij zullen dan ook op koude dagen niet de deur uitgaan zonder deze eerst bij henzelf om te doen. Een derde model waar u uit kunt kiezen is de col. Uiteraard is ook deze van fleece gemaakt, waardoor hij lekker zacht en warm is. Een groot pluspunt van dit type is natuurlijk dat deze helemaal niet vastgemaakt hoeft te worden, maar simpelweg over het hoofd getrokken kan worden. Bovendien biedt dit model zeer goede bescherming doordat deze zeer breed is en dus de hele hals bedekt. Bent u op zoek naar een goede fleece sjaal voor uw kindje, dan bent u bij Stoerekindjes dus zeker aan het juiste adres. Door de ruime keus die zij te bieden hebben, kunt u zeker bij hen een fleece sjaal vinden in een model dat u handig vindt en in een kleur die u mooi vindt en die goed bij uw kindje past.