ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Ga voor wimperextensions Hoofddorp

Niet iedereen wordt iedere ochtend wakker met prachtige wimpers. Zeker de dames onder ons die blond haar hebben moeten vaak wel gebruik maken van make-up om een mooi effect te krijgen van hun wimpers. Dit is natuurlijk de moeite waard om jouw make-up look te creëren, maar wat als je nu een keer geen tijd hebt? Of je wilt simpelweg een iets meer blijvend resultaat krijgen op dit gebied? Ga dan voor de wimperextensions Hoofddorp. Hiervoor ben je aan het juiste adres bij Beautysalon Dix-Neuf. Hier geven ze jou wimperextensions Hoofddorp die prachtig zijn. Je kunt hierbij denken aan de volgende kenmerken.

  • Langer
  • Voller
  • Natuurlijk

Van langere en vollere wimperextensions Hoofddorp die een zeer natuurlijk effect hebben. Misschien dat jij al wel eens geëxperimenteerd hebt met nepwimpers. Je kunt hier natuurlijk voor kiezen als je graag langere wimpers wilt hebben of je wilt voor een meer dramatisch effect gaan voor tijdens het stappen bijvoorbeeld. Het nadeel hiervan is dat het vaak zeer goed te zien is dat je gebruik maakt van nepwimpers. Tijdens het uitgaan is dit misschien niet zo erg, maar tijdens je dagelijkse leven is dat waarschijnlijk niet het effect waar je voor wilt gaan. Daarom zijn de wimperextensions Hoofddorp de beste oplossing op dit gebied. De wimperextensions Hoofddorp blijven 2 tot 3 maanden zitten. Je zit er dus ook niet voor altijd aan vast!

Het effect van de wimperextensions Hoofddorp

Hoe kan het nu dat je het met nepwimpers zo heel erg goed kan zien dat het niet je eigenlijk wimpers zijn, maar dat met de wimperextensions Hoofddorp het wel lijkt dat het een natuurlijke look is? Wij leggen je dat graag uit! Het heeft allemaal te maken met de manier waarop de wimpers geplaatst worden en het type dat hiervoor gebruikt wordt. Met nepwimpers plak je vaak een al vaststaand stuk aan de wimpers. Je knipt het misschien bij aan het begin of einde, maar dat is eigenlijk de enige verandering die je kunt waarmaken op dit gebied. Het is daarnaast erg belangrijk dat je het op de juiste manier aanbrengt anders geeft het een zeer vreemd effect. Met de wimperextensions Hoofddorp bij de Beautysalon Dix-Neuf werkt dit net even anders. Ze werken hier met uiteenlopende soorten haartjes en wimpers zodat er een zeer natuurlijk effect bereikt kan worden. Het is als het ware echt een extensie van je eigen wimpers. En dat zorgt ervoor dat je langere en vollere wimpers hebt, maar zonder dat iedereen direct kan zien dat dit niet je eigen wimpers zijn.

Maak snel een afspraak

Wil jij graag kiezen voor de wimperextensions Hoofddorp? Maak dan snel een afspraak bij de beautysalon. Op de website http://www.dixneuf.nl/contact.html kun je eenvoudig en snel vinden op welke manieren je allemaal contact op kunt nemen met de beautysalon. Een van de medewerkers staat je dan graag te woord en kan je meer vertellen over de verschillende mogelijkheden die zij je hier kunnen aanbieden. Aan de hand daarvan kun jij dan een keuze maken op het gebied van de wimperextensions Hoofddorp. We raden je zeker aan om even de tijd te nemen om goed na te denken over welke wimperextensions Hoofddorp je nu precies wilt hebben. Je wilt natuurlijk voor het mooiste resultaat gaan! Bij de beautysalon kunnen ze je natuurlijk helpen hierbij. En dan wordt het tijd om de extensies te laten plaatsen en voor langere tijd te gaan genieten van het effect. Je kunt dan zo uit bed rollen en je hoeft niet eens mascara op te doen!