ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Haartransplantatie maakt u weer jong!

Haartransplantatie is een vak apart. U wilt uiteraard terecht komen bij de beste specialist, op het gebied van haartransplantatie. Uw haar is belangrijk voor u. Dit weten wij van Esteworld Haartransplantatie. Het is belangrijk dat u terecht komt bij de beste haarspecialist. Als u uw haartransplantatie uit laten voeren bij ons, dan zit u gegarandeerd goed. Wij zijn namelijk de enige haarkliniek die is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. Dit bewijst dat wij alle kennis in huis hebben om uw haartransplantatie te laten slagen. Esteworld biedt u de volgende voordelen:

  • Direct contact met onze kliniek, zonder tussenpersoon
  • Gratis consult en nazorg door een haarspecialist in Nederland
  • Behandeling in de beste haartransplantatiekliniek van Turkije
  • Goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid
  • ISO9001- en TÜV-kwaliteitskeurmerk
  • Keurmerk van Nederlandse Haarstichting
  • Garantie op resultaat

Zoals u leest zijn wij in het bezit van diverse keurmerken. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en u te voorzien van een goede service. Het zijn echter niet zomaar keurmerken. Het zijn de belangrijkste Europese kwaliteitskeurmerken.

Redenen waarom u zou moeten kiezen voor een haartransplantatie

Wat zijn nu eigenlijk de redenen om te kiezen voor een haartransplantatie? Misschien denkt u hier wel eens aan, en hebt u bijvoorbeeld een mooi resultaat gezien bij beroemdheden. Een haartransplantatie is natuurlijk niet alleen weggelegd voor beroemdheden. Een mooie volle bos haar is veel dichtbij dan u zult denken. Haarverlies is vreselijk vervelend. Veel mensen voelen zich er erg ellendig door, en worden onzeker. Deze onzekerheid begrijpen wij maar al te goed, bij Esteworld. Het is alleen niet nodig. Door een haartransplantatie bij ons te ondergaan, wordt u weer zeker van uzelf. U zult er prachtig en stralend uit zien en uw zelfvertrouwen bereikt een punt als nooit tevoren. Haarverlies betekent misschien voor u dat u de controle aan het verliezen bent. Er zijn vast middeltjes die u wel eens hebt geprobeerd om haarverlies tegen te gaan. Echter zonder resultaat. De middeltjes die beschikbaar zijn op de markt, die werken niet. Het enige wat echt goed helpt is het laten uitvoeren van een haartransplantatie bij ons. Na een transplantatie ziet u er gelijk jonger uit. Hoe gaat het nu eigenlijk precies in z’n werk? Hoe ziet de behandeling eruit? Bij een haartransplantatie wordt goed bekeken welke haarzakjes vatbaar zijn voor haaruitval, en welke haarzakjes goed gezond zijn. Kaalheid begint vrijwel altijd achter op het hoofd. De gezonde haarzakjes worden naar dit deel van uw hoofd verplaatst. De functie van een haarzakje is dat ze nieuwe haren produceren. Met het verplaatsen van gezonde haarzakjes naar de kale plekken, zorgen wij er dus voor dat op deze plek weer nieuwe haren gaan groeien. De kaalheid is daarna voorgoed verleden tijd. Het verplaatsen van de haarzakjes is natuurlijk niet erg prettig zonder verdoving. Daarom worden alle haartransplantaties uitgevoerd onder een plaatselijke verdoving. Na de tijd zult u geen tot weinig pijn ervaren, omdat u pijnstillers en antibiotica mag gebruiken. Uw herstel verloopt op deze manier prettig en comfortabel. Deze ingreep is natuurlijk niet blijvend zichtbaar. Binnen ongeveer 7 dagen ziet u als niks meer van deze ingreep. Zo kunt u zonder problemen de deur uit gaan, en hoeft u niet onzeker te zijn over mogelijke reacties van mensen die u tegen komt. Uw nieuwe haar zal niet alleen prachtig ogen, ook het haar dat u al had zal beter behouden worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de speciale PRP behandeling, waarmee wij uw haartransplantatie uitvoeren. Dankzij deze PRP behandeling, zult u binnen circa 7 dagen al niks meer van de behandeling kunnen zien.

Contact met een ervaringsdeskundige?

Wij zijn toonaangevend op het gebied van haartransplantatie. Dat uw haartransplantatie correct wordt uitgevoerd is natuurlijk zonder twijfel het belangrijkste. Maar wij vinden niet alleen uw haar belangrijk, maar ook u als persoon. Voor ons is iedere klant een VIP (een Very Important Person). Bij een VIP denkt u waarschijnlijk aan een voorkeursbehandeling, waarbij u geniet van luxe en comfort. Dit is ook het geval bij ons! Voor bent u een belangrijk persoon, die het waard is om compleet verzorgd te worden. Dit begint al vanaf het moment dat u aankomt. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Zo verblijft u in een luxe hotel en zullen onze eigen chauffeurs de transfers voor u uitvoeren. Ook uw behandeling staat volledig in het teken van u. Wij vinden het belangrijk dat u terecht kunt in de beste kliniek, op het gebied van deze haartransplantatie. Speciaal voor u staat de beste privékliniek van Turkije tot uw beschikking. Hier wordt u behandeld door een zeer ervaren plastisch chirurg, die in het bezit is van alle nodige kennis. U zult uw behandeling als bijzonder prettig ervaren. Wilt u meer weten over haartransplantatie, uitgevoerd door Esteworld? Ondanks dat wij veel informatie op onze website hebben staan, is het vaak prettig om even persoonlijk contact te hebben met één van onze medewerkers. Onze contactpersoon in Nederland is niet alleen een medewerker van Esteworld, hij is ook nog eens ervaringsdeskundige. Hij kan u dus uit eigen ervaring vertellen hoe hij zijn haartransplantatie heeft ervaren, en hoe alles precies in z’n werk gaat. Neemt u gerust eens contact op, wanneer u meer informatie wilt. Onze medewerker in Nederland is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken, om in een gesprek van meer informatie te worden voorzien.

Meer van Esteworld-haartransplantatie.nl

Deel dit bericht