ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Hoe volgt u een detox kuur thuis?

Het is tegenwoordig erg populair om te detoxen, te ontgiften. Dat houdt kort gezegd in dat u de schadelijke stoffen die er in uw lichaam zitten eruit werkt. Normaal gesproken doet het lichaam dat helemaal zelf, door bijvoorbeeld te poepen, te plassen of te zweten. De lever scheidt de goede en de slechte stoffen en vervolgens worden de slechte stoffen afgevoerd. Het kan zijn dat er desondanks bij iemand nog steeds meer slechte dan goede stoffen in het lichaam zitten. Dat kan zijn doordat diegene nogal veel slechte stoffen tot zich neemt. Als iemand bijvoorbeeld om 8 uur in de ochtend al begint met een biertje en dat de hele dag door blijft drinken, dan komt er te veel alcohol in het lijf. Die alcohol moet er dan uit en normaal gesproken doet het lichaam dat zelf, maar soms gaat er simpelweg te veel in en soms is de lever overbelast (of anders de nieren) en dan blijft de alcohol in het lijf. Een andere oorzaak kan zijn dat de lever of de nieren al niet goed werken en niet zo goed zijn in het herkennen van goede en slechte stoffen en daardoor te veel slechte stoffen in het lichaam houden. Daarom gaan mensen detoxen. Als u erg rijk bent kunt u naar een rustoord gaan en daar onder begeleiding detoxen, terwijl u lekker geniet van een modderbad en een sauna, maar de meeste mensen die geen miljonair zijn en toch willen detoxen kiezen voor een detox kuur thuis. Voor een detox kuur thuis zijn verschillende mogelijkheden. U kunt bij een detox kuur thuis ervoor kiezen om bepaalde thee te drinken die er voor zorgt dat het afval het lichaam uit wordt gezet. Ook het eten van mungbonen is een goede manier van een detox kuur thuis. Eigenlijk is het belangrijkste van een detox kuur thuis dat er meer goede stoffen in gaan dan dat er slechte stoffen in gaan. De meeste basale manier van een detox kuur thuis is dan ook dat u gaat vasten. Op die manier geeft u uw lichaam flink wat rust en kan het zichzelf weer herstellen, kunnen de lever en de nier weer het werk doen waar ze voor zijn aangenomen in plaats van achterstallig onderhoud plegen. Ze willen vooruit, steeds nieuwe dingen ondernemen, maar daar hebben ze soms uw hulp bij nodig, met een detox kuur thuis. Tot nu toe zijn deze manieren van een detox kuur thuis genoemd:

  • verschillende zuiverende thee
  • vasten
  • mungbonen
  • geen alcohol drinken

Er is echter ook een nieuwe manier van detox kuur thuis, en die bestaat uit pleisters die u om uw voeten bindt. Dat doet u voordat u gaat slapen en als u de volgende dag wakker wordt, zult u merken dat de pleisters een bepaalde kleur hebben gekregen, dat is vuil dat via uw voeten uw lichaam uit is gezogen. Dit is een simpele manier van ontgiften die u niet verplicht om andere dingen te drinken of te eten, laat staan dat u moet vasten. U kan gewoon doen waar u zin in heeft en tijdens uw slaap wordt u als het ware schoon gezogen. U zult merken dat u opeens veel energie heeft, veel meer weerstand tegen ziektes, en we durven het te zeggen: veel meer zin in het leven!

Voor wie is een detox kuur thuis?

In principe is het zo dat een detox kuur thuis voor iedereen geschikt is, maar dat we die vooral aanraden aan mensen die niet optimaal gezond zijn omdat bij die mensen het grootste resultaat kan worden geboekt. Ook mensen die in principe gezond zijn zal er vuil via de voeten vrij komen en als u bijvoorbeeld een topsporter bent en u merkt dat u liever net tien seconden sneller zou willen zwemmen of fietsen, kan deze methode van de detox kuur thuis misschien net het verschil maken in fitheid. Toch bent u dan niet precies onze doelgroep. Onze doelgroep bestaat meer uit mensen die een week lang net even iets te hard hebben gefeest en alles tot zich hebben genomen hebben dat God verboden heeft, en dan vooral alcohol. Tot onze doelgroep behoren ook mensen die een lever of een nier hebben die net niet optimaal functioneert, die zijn ideaal voor een detox kuur thuis. Een detox kuur thuis is ook geschikt voor mensen met overgewicht. We raden een detox kuur thuis ook aan voor mensen die consequent ongezond eten. Maar eigenlijk is een detox kuur thuis voor iedereen goed, zorgt het voor een verbetering van de gezondheid.

Hoe bestelt u een detox kuur thuis?

Het bestellen van de detox kuur pleisters kan het makkelijkst via onze website ByBlonde. Daar klikt u op onze producten en na het daadwerkelijke bestellen en betalen komen de pleisters naar u toe. Het bestellen en betalen is erg vanzelfsprekend, gewoon uw gegevens invoeren. Hetzelfde geldt voor het gebruik van de pleisters. U zult merken dat die makkelijk om uw voeten passen en dat u de tweede nacht al nauwelijks meer door heeft dat er iets aan uw voeten zit, zo natuurlijk zitten de pleisters. Als u vandaag bestelt heeft u morgen de pleisters in huis en voelt u zich overmorgen zo fit als u zich in dagen nog niet heeft gevoeld en de dagen erna steeds fitter en fitter totdat u zich een superman waant, maar gelukkig weet u dat u gezond bent.