ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Hypnotherapie

Hypnosepraktijk - HypnotherapieBent u een beetje een kwakkelaar? Hebt u vaak last van lichte ziektes, mentale probleempjes zoals stress of een combinatie hiervan? Hebt u veel last van angsten die eigenlijk totaal irrationeel zijn? Dat betekent dat u geen hypochonder bent maar dat u waarschijnlijk wel vaak bij de dokter komt die u van hot naar her stuurt. Zelfs uw huisarts kan hier moe van worden. De hoogste tijd om het heft in handen te nemen en op zoek te gaan naar een oplossing voor dit soort vervelende en telkens weer terugkerende kwaaltjes. Kies dan ook voor hypnotherapie als u zich hierin herkent. Kijkt u eens op onze website als u alles wilt leren over hypnotherapie: hypnosepraktijk.net. Gevestigd in Antwerpen, dus net over de grens, kunnen we hypnotherapie toepassen om u van diverse ziektes en aandoeningen af te helpen. Het werkt echt, het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat dit soort problematiek dankzij de hypnotherapie behoorlijk kan afnemen. We zijn er dan ook heel erg trots op te mogen stellen dat we een slagingspercentage van 99 procent hebben. Er kan trouwens niets verkeerd gaan tijdens hypnotherapie. Dit wordt gedaan door gerenommeerde en erg ervaren hypnotiseurs die u in een veilige en prettige omgeving onder hypnose brengen. Voordat hypnotherapie kan worden toegepast zal u namelijk erg op uw gemak moeten zijn en dat is vaak erg moeilijk voor gestreste mensen die op een vreemde plek komen en dan ook nog iets zo spannend als hypnotherapie willen ondergaan. Het kan dan ook best zo zijn dat het de eerste keer niet lukt of dat we besluiten om niet meteen hypnotherapie te gebruiken. Een gesprek is heel belangrijk zodat u een klik kunt krijgen met de hypnotiseur. Als u hem of haar dan vertrouwt is het makkelijker om alsnog hypnotherapie te gaan toepassen wat u komt als het ware sneller in de “zone”. Klinkt u dit als muziek in uw oren en bent u benieuwd of hypnotherapie ook wat voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op, kijk op onze site en lees vooral even verder.

Probeer het zelf eens: hypnotherapie

Zeker als u veel kwaaltjes hebt en dan met name mentale problemen dan is vrijheid een vreemd begrip. U bent gevangen in uw eigen hoofd en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Het kan u behoorlijk afleiden van dingen die echt belangrijk zijn in het leven dus het is de hoogste tijd om hiervan af te komen. Kies daarom voor hypnotherapie. Tijdens de hypnotherapie leert u allereerst de hypnotiseur kennen en kun tu bij he of haar al uw problemen neerleggen. We gaan dan samen met u een behandelplan opstellen. Wat is precies wat u wilt, waar wilt u vanaf en waar moet verder aan gewerkt worden? Als dat allemaal op papier staat dan is er voor beide partijen een duidelijk beeld en kan de hypnotherapie echt gaan beginnen. Als het de eerste keer niet zo goed lukt om u te ontspannen dan werkt de hypnotherapie niet meteen. Maar laat het maar aan ons personeel over om u tot rust te krijgen. Meestal kan zelfs de meest gestreste mens al in de eerste poging de hypnotherapie ondergaan. We komen dan in uw onbewuste terecht en daar kunnen we daadwerkelijk op inpraten ten tijde van hypnotherapie. We maken u als het ware wijs, hoewel dit natuurlijk ook echt zo is, dat u zich niet om allerlei onbenullige zaken druk moet maken, dat kwaaltjes eenvoudig te verhelpen en voorkomen zijn en dat de meeste angsten die u op het ogenblik hebt nergens op slaan en totaal weg te rationaliseren zijn. Moet u eens kijken hoe deze informatie bij u binnenkomt als u weer ontwaakt na de hypnotherapie. Natuurlijk slaapt u niet tijdens de hypnotherapie maar u bent ook niet bij bewustzijn. Er is even geen sprake van zelfreflectie en zelfbewustzijn maar slechts het onderbewustzijn waar we op kunnen inwerken met geweldige resultaten voor u als totaal mens.

Snel van trauma’s afkomen dankzij hypnose

Hypnotherapie kan dus erg veel goeds brengen! Wilt u nu ook eens weten hoe het is om gehypnotiseerd te worden maar wilt u dat niet geheel clichématig op het podium voor een volle zaal doen maar in een gecontroleerde omgeving waarbij u niet voor de gek wordt gehouden? Dat soort shows zijn prima maar geven deze vorm van therapie een slechte naam. Dat is jammer want dit soort entertainers zijn uit op een lach en een verbazing in plaats van het bieden van een remedie. Dat soort dingen komt u dan ook niet bij ons tegen. Wij gaan ook erg behouden om met de gegevens die u hebt opgegeven. Het kan zo zijn dat uw verzekeraar deze vorm van therapie gedeeltelijk of misschien zelfs wel in zijn geheel vergoed. Wacht dan ook niet langer maar neem gerust even contact met ons op en vraag tevens een offerte op. Dan weet u meteen waar u aan toe bent en kunt u bepalen of dit is wat u wilt. Klachten die we kunnen verhelpen of verminderen zijn onder andere:

 • afvallen – vermageren,
 • angsten,
 • stoppen met roken,
 • blozen en zweten,
 • virtuele maagring,
 • eetstoornissen,
 • chronische pijn,
 • spastische darm syndroom,
 • impotentie
 • diverse sociale fobieën en angsten
 • en nog veel meer!

Hebt u verder nog vragen? Schroom dan niet langer maar klim in de pen en schrijf uw prangende vragen via een e-mail op en druk op verzenden. We antwoorden zo spoedig mogelijk!