ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Kies met liefde voor de mooiste kerstpakketten

Wat is er leuker dan aan je werknemers of klanten kerstpakketten uit te delen? Misschien is het nog helemaal geen tijd voor kerst, maar het kan helemaal geen kwaad om je alvast bezig te houden met kerstpakketten. Natuurlijk kost het geld, maar denk aan wat je ervoor terug krijgt. Dat is iets wat niet in geld is uit te drukken. Want iemand kan een heel mooi en warm gevoel krijgen van kerstpakketten, het is een stukje waardering dat je krijgt. En dat is enorm belangrijk. Ook, of misschien wel juist, in het werkende leven. Op een kantoor of in een bedrijf krijg je niet zo vaak een persoonlijk cadeau, dus dan is het des te leuker als er allemaal kerstpakketten staan te wachten op hun nieuwe baas. Je krijgt het gevoel dat het pakket door iemand speciaal is samengesteld, dat maakt het een persoonlijk cadeau. En het past helemaal in de kerststemming, dus dat maakt het helemaal een mooi geheel. Heb je er wel eens aan gedacht om kerstpakketten te geven? Dan is het zaak om snel op de site van Kerstpakketten XL te kijken! Hier zul je snel zien wat alle mogelijkheden zijn, en dat zijn er nogal wat! Kijk hier eens rond en wie weet heb jij snel een prachtig pakket samengesteld…

De talloze mogelijkheden van kerstpakketten

Ten eerste kun je bij kerstpakketten XL kiezen op thema. Dat is heel erg handig als je al een beetje een idee hebt voor een pakket, maar nog niet de details hebt bepaald. Ga je voor duurzaam, of voor een bepaald land? Ook is het mogelijk om voor ontbijt/brunch te kiezen, of houd je meer van reizen? Ook kun je kerstpakketten bestellen die meer gericht zijn op persoonlijke verzorging. Het mooie is dat je ook voor volume & voordelig kunt gaan. Dit betekent dat het een lekker groot en flink gevuld pakket betreft, maar dat je hier niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Dat is heel erg mooi als je niet al te veel kunt besteden, maar dan kun je je mensen toch kerstpakketten van formaat cadeau doen. Enkele voorbeelden van wat in deze kerstpakketten kunnen zitten zijn chips, popcorn, pasta, sap. Allemaal dingen die zeker heerlijk zijn om extra te krijgen en die met kerst zeker van pas zullen komen. Alle pakketten hebben in deze categorie ook een eigen leuke titel, zodat je snel kunt zien of het iets is wat bij jou past. Kies je voor Kerstklokje, Stralend Zwart, Bonte Merken of Feest Voor Jong En Oud? Die keuze is helemaal aan jou. Veel mensen kiezen voor eten in kerstpakketten, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet per se. Persoonlijke verzorging is namelijk ook een geliefd thema binnen de kerstpakketten. Dan kun je het pakket vullen met heerlijke badjassen, douchegel, handdoeken, zeep, kaarsen en sponzen. Maar ook kan het zijn dat je sportieve mensen kerstpakketten gaat geven. Dat kan ook, want er zijn ook heuse pakketten met sportapparaatjes erin zodat ze lekker spierballen kunnen kweken. Het is ook erg origineel om voor een land te kiezen. Eten kun je zo selecteren op bijvoorbeeld Spaans, Mexicaans, Oosters, Italiaans of Japans! Erg leuk ook om dit onder de mensen te variëren, misschien heeft ieder een favoriet land en kun je hierop het pakket aanpassen. Dan krijgt het helemaal een persoonlijke touch waar je misschien naar op zoek bent… Het is natuurlijk ook te gek om helemaal los te gaan en te kiezen voor luxe kerstpakketten. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken en het kan gewoon bij Kerstpakketten XL. In sommige pakketten zit namelijk niet alleen eten, maar ook prachtige accessoires. Het is leuk om het in een koffer te geven, dat is natuurlijk iets wat veel mensen nodig hebben, wellicht juist in de branche waarin jij werkzaam bent. Luxe wijnen, koffiebekers, een bijzettafeltje, een chef tablet, een klok of vuurkorf. Laat je fantasie de vrije loop! Fun cooking is ook een geweldige categorie waar je alle kanten mee op kunt. Kies een leuk onderwerp, en dan is hier een prachtig kerstpakket voor samengesteld. Pizza is natuurlijk enig om een pakket rond te bouwen. Maar denk ook aan grillen, wokken of chocolade als thema. Met deze spullen kunnen ze zelf aan de slag om iets heerlijks te maken. En zo zijn er nog veel meer pakketten en mogelijkheden!

Kerstpakketten XL zorgt voor jou en je werknemers

Dit bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, en dat merk je bijvoorbeeld doordat er gewerkt wordt met een eigen inpakcentrale. Hier worden alle pakketten samengesteld en kan alles door de eigen mensen goed in de gaten worden gehouden. Zo kan een goede verzorging worden gegarandeerd. Daarbij is er ook een 24-uurs service. Men werkt zo veel mogelijk om jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook worden er zeer scherpe prijzen gehanteerd. Dat is mooi omdat een kerstpakket al snel veel geld kost. Natuurlijk kun je voor de luxe kiezen, dan zijn er prachtige pakketten te bestellen. Maar ook als je minder te besteden hebt kun je een hartstikke leuk pakket nemen, want met een beetje creativiteit kom je heel ver. Ook is er een ‘altijd korting’ systeem zodat je in ieder geval nooit te veel betaalt. Ten slotte vind je bijna nergens anders zo’n enorm groot aanbod. Je kunt hier genoeg inspiratie opdoen en zeker het pakket van jouw keuze vinden!

Meer van Kerstpakkettenxl.nl