ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Kiezen voor een koolhydraatarm dieet

Bent u al jaren lang aan het proberen om af te vallen, maar wilt het maar niet lukken. Hebt u steeds last van:

  • een hongergevoel, waardoor u alleen maar meer gaat eten
  • het welbekende jojo effect
  • weinig energie
  • overgewicht?

Dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over een koolhydraatarm dieet. In de afgelopen jaren zijn er al heel veel mensen naar ons toegekomen, omdat zij maar niet van hun overtollige kilo’s af kwamen. Een koolhydraatarm dieet bleek dé oplossing te zijn voor al deze mensen! Misschien denkt u zelf dat u tot een van de meest hopeloze gevallen behoort en dat het afvallen aan u wel niet besteed zou zijn, maar dan hebt u het goed mis. Een koolhydraatarm dieet werkt namelijk voor iedereen die een paar kilo kwijt wil raken. Wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat u het gewicht verliezen niet echt meer voor u ziet, als het na zo veel pogingen nog steeds niet gelukt is om af te vallen. Wij hebben de sleutel tot succes voor u in petto: volg een koolhydraatarm dieet. Het klinkt misschien heel simpel, maar het is ontzettend effectief. Nu zult u zich misschien afvragen: maar koolhydraten heb ik toch nodig? Daar word ik toch niet dik van? Hier is helaas niets van waar. Het westerse voedingspatroon bestaat voor een erg groot deel uit koolhydraatrijke producten. Te denken valt aan brood, suiker, pasta, rijst, pizza’s, aardappelen, crackers en ga zo maar door. Een koolhydraatarm dieet zal dus echt even omschakelen zijn, maar het kan u ontzettend goed helpen om die laatste kilo’s ook nog kwijt te raken. Bovendien ontstaat er dan in uw eetpatroon meer ruimte voor voedingsmiddelen die echt gezond zijn, zoals groente, fruit, vis, vlees, noten, zaden en pitten. De Orthokliniek in Ootmarsum bewijst dat een koolhydraatarm dieet een heel verstandig idee is. Wilt u hier meer over weten? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea.

Afvallen met een koolhydraatarm dieet

Vaak wordt ons verteld dat we niet te veel vette producten moeten consumeren, omdat we daar dik van zouden worden. Toch is dit helemaal niet het geval, want juist van koolhydraatrijke voedingsmiddelen krijgen we overtollig buikvet en meer vet op de benen en billen. En dit is natuurlijk niet wat we willen. Een koolhydraatarm dieet helpt u om de balans in uw vetverbranding weer te herstellen. Deze is namelijk bij veel Nederlanders verstoord, omdat zij te veel koolhydraten eten. Het is veel beter om een koolhydraatarm dieet te gaan volgen, omdat u er hiermee voor zorgt dat u niet meer te veel vet opslaat. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar het is zeker waar dat u door koolhydraatrijke voeding dik wordt. Met een koolhydraatarm dieet zorgt u dus dat u slank blijft, wat uiteindelijk de bedoeling is. Maar dankzij een dergelijk eetpatroon zorgt u niet alleen voor een slank lichaam, maar ook voor:

  • een gezond lichaam
  • meer energie
  • een verzadigd gevoel
  • minder darmklachten
  • een goede vetverbranding

Al met al is een koolhydraatarm dieet dus dé uitkomst voor mensen die in korte tijd af willen vallen en dit op een gezonde manier willen doen. Zou u ook wel eens een zo’n dieetvorm willen proberen, maar kunt u hierbij best een beetje hulp gebruiken? Dan bent u bij Orthokliniek Ootmarsum aan het goede adres. Wij hebben al veel ervaring opgebouwd in het helpen van mensen die een koolhydraatarm dieet willen volgen. Wij doen dit door constructieve gesprekken te voeren, een stok achter de deur te zijn en u een steuntje in de rug te geven met de Biohcg Original kuur. Op die manier weet u zeker dat u goed zit!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Het staat als een paal boven water dat er in ons land ontzettend veel mensen overgewicht hebben. Daarnaast is het ook zo dat de meeste mensen veel te veel koolhydraten nuttigen. En dat dag in dag uit. Wij zouden zeggen: een en een is twee. En daarom kan een koolhydraatarm dieet ervoor zorgen dat iedereen die zich hieraan houdt een gezond en slank lichaam krijgt. En dat allemaal dankzij de goede inspanningen van de Orthokliniek Ootmarsum. Als u ook wilt starten met een koolhydraatarm dieet, dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om te kiezen voor een koolhydraatarm dieet en een gezond leven. Wij helpen u er graag bij! Na vele verschillende diëten geprobeerd te hebben kunnen wij het ons uiteraard goed voorstellen dat u eerst even van de hoed en de rand wilt weten, voordat u een beslissing neemt over of u al dan niet voor een koolhydraatarm dieet en de Biohcg Kuur bij de Orthokliniek in Ootmarsum gaat kiezen. Wij snappen als geen ander dat u eerst even wilt weten hoe de vork precies in de steel zit. Daarom staan wij u graag te woord en nemen wij er alle tijd voor om uw vragen over een koolhydraatarm dieet voor u te beantwoorden. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Schroom daarom niet en neem vandaag nog contact op!