ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Koeka baby artikelen

Villa-vrolijk - koekaKoeka  kinderkleding is hét babymerk voor je kindje. Met talloze producten heeft Koeka altijd wel iets wat helemaal past bij jouw zoontje of dochtertje. Koeka vind het belangrijk dat haar klanten een goed idee hebben van wat er allemaal in het assortiment zit. Daarom heeft het bedrijf een top tien samengesteld van de meest gebruikte Koeka producten voor nieuwe ouders. Op deze lijst staan de volgende producten:

  • Hydrofiele doek
  • Romper
  • Wrapper
  • Aankleedkussen
  • Babypakje
  • Mutsje
  • Baby badjas
  • Trappelzak
  • Voetenzak
  • Shirt

De hydrofiele doek is onmisbaar bij de verzorging van je kindje. Een hydrofiele doek is belangrijk omdat deze doek extra veel vocht opneemt. Dit is bijvoorbeeld een ideale doek om je baby af te drogen na het douchen. Ook is dit product bijvoorbeeld erg handig als je lekker naar het strand gaat. Je baby kan lekker spelen in het zand of bij het water en je kunt hem of haar vervolgens lekker afdrogen. Zo blijft er geen water achter en krijgt je kindje geen last van irritatie. De hydrofiele doek van Koeka is bovendien slijtvast en lekker groot. Een Koeka romper is een kledingstuk waar je kindje zich makkelijk en snel in kan voortbewegen. De stof is elastisch en staat de baby veel vrijheid toe. De romper wordt makkelijk afgesloten met drie knoopjes aan de onderkant. Omdat het kledingstuk korte mouwen heeft raakt je kind niet verstrikt. Een ideaal pakje om lekker het huis mee te verkennen! Omdat de romper elastiek bevat sluit deze goed aan op je kindje. Het kledingstuk zit dus nooit te los of te strak. Een Koeka romper is essentieel om je baby de vrijheid te kunnen geven die hij of zij verdient. De wrapper is een ander handig artikel. Een wrapper is met name geschikt tijdens het reizen van lange afstanden waar je baby lang stil moet zitten. Je kindje blijft lekker warm en voelt zich veilig en geborgen dankzij de stof en de vorm van dit artikel. Dankzij een speciaal Koeka lintje blijft de wrapper goed op zijn plek. Heel handig voor in de box of de reiswieg. Dit product is niet geschikt voor in bed. Alle Koeka producten worden gemaakt van katoen. Dit materiaal voelt fijn op de huid en zorgt voor weinig tot geen irritatie bij je kindje. Ook kan katoen goed tegen vocht. Het rekent hier snel mee af en gaat niet stinken of irriteren. Katoen is dus de ideale stof om je baby goed te beschermen tegen weer en wind!

Koeka producten; kleding

Om te beginnen is er het Koeka aankleedkussen, nummer vier op de lijst. Het aankleedkussen is erg belangrijk om je kindje snel en veilig te kunnen aankleden. Je baby ligt ontspannen en kan zich nergens aan bezeren. Ondertussen zoek jij gemakkelijk de kleertjes uit die je hem of haar wilt aantrekken. Dankzij opstaande randen kan je kind nergens naartoe rollen en blijft hij of zij veilig in het midden liggen. Wat kun je dan allemaal klaarleggen voor je baby? In de eerste plaats heeft Koeka een heleboel babypakjes. Deze pakken zijn erg handig omdat ze eenvoudig aan- en uit te trekken zijn. Van de hals tot aan de voetjes hebben deze babypakjes knoopjes zodat je kindje makkelijk te verschonen is. De pakjes zijn beschikbaar in diverse verschillende soorten kleuren. Het babypak is bovendien ideaal voor het slapengaan. Het kindje kan er niet in verstrikt raken en zal lekker warm blijven. Wanneer je kind het in de winter toch nog een beetje koud heeft zijn er diverse leuke mutsjes beschikbaar. Het hoofdje blijft goed beschermd en de kleine ziet er ook nog eens erg lief uit. Een leuke tip is om het mutsje te combineren met de andere kleding die je kind aanheeft. Zo krijg je een leuk setje. De baby badjas is het volgende product op de lijst. De Koeka baby badjas heeft een capuchon zodat het hoofdje lekker warm blijft. De badjas is gemaakt van een speciaal soort stof. Deze neemt het water na het douchen extra goed op, zodat je kleintje niet met natte oren blijft zitten. De trappelzak is het perfecte artikel om je kindje lekker te laten slapen. Met een rits aan de voorkant is de zak eenvoudig te openen en te sluiten. Je kindje blijft goed op temperatuur en kan fijn wegdromen. De voetenzak bereikt eigenlijk hetzelfde, maar is speciaal bedoeld voor wandelingen. Dankzij een mutsje raakt ook in de winter je kleintje niet onderkoelt. Tot slot: het onmisbare shirt. Je kindje voelt zich lekker in het leuke shirtje dat komt in diverse kleuren. Samen met een leuk broekje stel je zo een hippe outfit samen!

Snel en eenvoudig bestellen

Koeka producten worden door heel veel aanbieders verkocht. Deze artikelen zijn van hoge kwaliteit en worden daarom nog wel eens te duur verkocht. Ga op zoek naar een aanbieder die de producten tegen betaalbare prijzen aanbiedt. Zo is er bijvoorbeeld http://www.villa-vrolijk.nl/. Op deze website vind je de leukste Koeka producten tegen zeer betaalbare prijzen. De site biedt alle producten aan die op de lijst staan, maar ook nog veel meer artikelen. Zo zijn er bijvoorbeeld slofjes, opbergmandjes, voedingskussens, kussenslopen, wandlampen, pyjama’s, badlakens en nog veel meer. Betalen is gemakkelijk en vertrouwd. Je betaalt gewoon met iDEAL zoals je dat gewend bent. Ook is het mogelijk om vragen te stellen of contact op te nemen. Neem dus vandaag nog een kijkje op de website!