ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Lippenbalsem bedrukken voor het maken van een slimme reclame

Bij het maken van een reclame of het opzetten van een reclame campagne moet je vaak met 1001 dingen rekening houden. Het is net als met het bakken van een taart, want teveel of te weinig van één bepaald ingrediënt en de taart is één grote mislukking. Zo is het met reclames ook. Een grappig reclame is effectief, maar als men na de reclame geen idee heeft welk product werd aangeprezen omdat men zo bezig was met de grap en de humor, dan is het natuurlijk geen goede reclame. Soms kan het echter een strategie zijn om juist via de onbewuste route reclame te maken. In dat geval wordt men niet heel direct met een merknaam geconfronteerd. Dit is iets wat op de achtergrond gebeurt en wat later, als men in de winkel is, door kan werken. Als het echter té onbewust is, dan is het ook weer niet goed. Je kunt er ook voor kiezen om een hele irritante reclame te maken waarbij de merknaam juist in het gezicht van de kijker wordt gesmeten. Dat kan heel effectief zijn om naamsbekendheid te generen. Net als een vervelend deuntje, kan men de reclame en het bijbehorende merk maar moeilijk uit het hoofd verwijderen. Maar als je dit te ver doorvoert, dan kan er een afkeer ontstaan waardoor men alles behalve jouw product wil kopen. Zo zie je dus dat alles met elkaar samenhangt en dat die balans best wel breekbaar is. Iets te ver doorgaan of juist te weinig kracht zetten kan een reclame laten falen. Een subtiele aanpak is in sommige gevallen beter dan een zogenaamde ‘in your face’ aanpak. Tevens kun je beide strategieën combineren door beide routes via verschillende reclames te bewandelen. Je kunt voor de subtiele route bijvoorbeeld lippenbalsem bedrukken. Lippenbalsem is iets wat iedereen tegenwoordig bij zich draagt. Vooral in de herfst en in de winter is het een onmisbaar artikel. Niemand wil droge lippen of lippen met korstjes. Dus zowel mannen als vrouwen hebben vaak een stick met lippenbalsem bij zich. Deze lippenbalsem wil ook wel eens kwijtraken in de wasmachine of elders. Men kan dus altijd wel een extra stick gebruiken. Daarom doe jij er dus goed aan om lippenbalsem te bedrukken en de sticks te verspreiden onder de mensen. Hierdoor creëer je een blij of positief gevoel in de ontvangers, want ze krijgen iets waar ze ook echt wat aan hebben en wat ze kunnen gebruiken. Het is dus niet een zinloos artikel wat vervolgens weer weg wordt gegooid. Een lippenbalsem zal echt gebruikt worden. En als men al een lippenbalsem heeft, dan is de kans groot dat iemand in de omgeving de lippenbalsem krijgt. Het komt dus altijd bij iemand terecht. Daarom is lippenbalsem bedrukken een goed idee.

Waar kan ik lippenbalsem bedrukken?

Als je lippenbalsem wilt bedrukken, dan kun je terecht bij promoboer.nl. Hier kun je volledig online verschillende soorten van lippenbalsem bedrukken. Hierbij kun je denken aan:

  • Stick lippenbalsem
  • Tubes lippenbalsem
  • Potjes lippenbalsem

Verder kun je ook weer kiezen voor bijvoorbeeld sticks in allerlei kleuren. Uiteindelijk kun je zelf je bedrijfsnaam en/of logo doorgeven. Mocht je iets anders op de lippenbalsem willen bedrukken, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem.

Mocht je meer willen weten over lippenbalsem bedrukken, kom dan naar promoboer.nl

Mocht je precies willen weten wat er zoal bij komt kijken als je lippenbalsem gaat bedrukken, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van promoboer. Daarnaast kun je voor verdere vragen ook gerust even contact opnemen.