ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Mooi appartement voor ouderen

Zou u er graag eens samen met uw partner op uit trekken, maar bent u al op leeftijd? Vindt u de meeste vakantiehuisjes vaak maar karig ingericht, en vindt u het niet prettig om de trap op te moeten, om maar eens een voorbeeld te noemen? Dan is het heel goed dat wij u even treffen, want wij hebben namelijk een speciaal appartement voor ouderen voor u in de aanbieding. In ons prachtige appartement voor ouderen zal het u aan niets ontbreken, zodat u niet hoeft te bukken waar u dat niet wilt, of zich goed vast kunt houden tijdens het douchen. Wij hebben werkelijk overal over nagedacht en daarom bent u bij De Kleine Boerderij aan het juiste adres als u een goed appartement voor ouderen aan het zoeken bent. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dus zoekt u een geschikt appartement voor ouderen, omdat u comfortabel en compleet volgens uw eigen wens op vakantie zou willen gaan? Dan zit u bij ons goed. Al vele mensen uit het gehele land gingen u voor in hun keuze voor ons. En dat is niet voor niets! Zij kwamen af op:

  • het feit dat wij een geschikt appartement voor ouderen aanbieden
  • de prachtige omgeving rondom de boerderij
  • het gegeven dat deze vakantieplek van alle gemakken voorzien is

En als u dit leest, dan zou u toch ook wel graag hier naar toe willen gaan? Dat is nu mogelijk! Want voor komend seizoen zijn er bij ons nog vele weekenden en andere dagen beschikbaar waarop u in ons appartement voor ouderen kunt komen om heerlijk uit te rusten. Even de dagelijkse beslommeringen achter u laten en gewoon lekker niks doen. En zeg nou zelf, daar bent u toch ook wel aan toe? Breng dan snel een bezoekje aan onze mooie website kleineboerderij.nl en neem contact op. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten in ons landelijk gelegen appartement voor ouderen in Salland.

Een speciaal appartement voor ouderen hoeft niet veel te kosten

Als u denkt aan speciale vakanties, en een specifiek appartement voor ouderen, dan denkt u misschien al snel aan een hoog prijskaartje. Maar dit is gelukkig nergens voor nodig. Bij ons vindt u namelijk zeer aantrekkelijke tarieven. En dit zal ook zo blijven. Dus wanneer u ons ook komt vergasten op een bezoekje, u zult nooit al te duur uit zijn. Het feit dat wij lage prijzen hanteren betekent natuurlijk niet dat het appartement voor ouderen ook minder goed is. Wij doen er altijd alles aan om het u naar de zin te maken en zorgen er daarom voor dat het u aan niets ontbreekt. Zo vindt u in ons appartement voor ouderen:

  • twee slaapkamers en een woonkamer
  • een keuken met 4 pits gasfornuis
  • een magnetron, om gemakkelijk maaltijden in op te kunnen warmen
  • een afwasmachine, zodat u de vuile vaat niet zelf hoeft te doen
  • een koelkast met vriesvak
  • een fietsenberging, voor de elektrische fietsen
  • en nog veel meer!

En dat allemaal voor een zacht prijsje. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor De Kleine Boerderij te kiezen als u graag wilt vertoeven in een comfortabel appartement voor ouderen. Alles is op de begane grond, zodat u niet de trap op en neer hoeft. Dus dat zit goed. Verder ligt de locatie midden in het prachtige Salland, zodat u gelijk vanuit uw appartementje kunt beginnen met fietsen of wandelen. Niets heerlijker dan dat!

Ontdek Salland en geniet met volle teugen

Het mooie weer zit er weer aan te komen en dit is natuurlijk de tijd om er lekker met zijn tweetjes op uit te trekken. Het is heerlijk om even lekker tot rust te komen in het mooie Salland. Hier vindt u prachtige natuur, zodat u zich helemaal in een andere wereld zult wanen. Er lopen bijzonder veel fiets- en wandelpaden vlak langs ons appartement voor ouderen, zodat u gelijk kunt beginnen aan een mooie wandeling of fietstocht. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel stellen telkens weer terugkeren naar De Kleine Boerderij. Ons appartement voor ouderen is zo comfortabel en stijlvol ingericht, dat u gegarandeerd een topvakantie zult beleven. En dat is natuurlijk altijd prettig. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt of u al dan niet een reservering doet voor dit schitterende appartement voor ouderen? Wilt u weten hoe de vork precies in de steel zit, zodat u goed weet waar u aan toe bent als u bij ons vakantie komt vieren? Dan horen wij dit natuurlijk graag van u. Schroom dus niet en neem even contact met ons op, om uw vragen over het appartement voor ouderen aan ons te stellen. U zult altijd snel een antwoord van ons terug krijgen, zodat u snel weet wat u zoal van deze vakantielocatie kunt verwachten. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon, de e-mail of via onze website kleineboerderij.nl. Aarzel dus niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen. Wij hopen spoedig iets van u te horen!