ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Op zoek naar handige facturatie software?

Losse papieren en documenten: daar wil je vanaf. Het liefst heb je natuurlijk alle facturen en andere administratieve documenten op één plek. Lekker overzichtelijk, zodat je je kostbare tijd in andere zaken kunt stoppen, geen papieren kwijtraakt of oneindig lang moet zoeken naar het juiste document. Frustratie over zoekgeraakte documenten en hier veel tijd aan kwijt zijn, is onnodig! De eenvoudige en gebruiksvriendelijke facturatie software van Facturatie Office biedt een uitstekende uitkomst voor dit probleem.

Eenvoudig factuur programma

De software van Facturatie Office werkt snel en eenvoudig. Het programma is overzichtelijk, maar biedt tegelijkertijd alle functies die de ondernemer nodig heeft. Facturen, offertes en andere documenten kun je gemakkelijk opstellen en bewaren in het programma. Daarnaast beheer je ook gemakkelijk projecten en urenregistraties, je producten, voorraad en prijslijsten en houd je de kosten bij door je bonnen te boeken. Alles op één plek, zodat je nooit meer iets kwijtraakt. Vanaf je computer, tablet en smartphone, ook als je gebruikmaakt van verschillende besturingssystemen zoals Windows en Apple.

De voordelen van de facturatie software

Waarom zou je moeten kiezen voor deze facturatie software?

  • Je gebruikt Facturatie Office tot 3 documenten per maand gratis;
  • Het factuurprogramma is bruikbaar op pc, tablet en smartphone;
  • Transacties verlopen snel veilig met iDeal;
  • Je betaalt alleen voor wat je gebruikt;
  • Het is milieuvriendelijk: papierverspilling is verleden tijd.

Bovendien is het factuur programma erg gebruiksvriendelijk. Geen ontelbaar aantal knoppen en functies, maar gewoon precies wat je nodig hebt in één overzicht.

In de factuur vindt de klant de ‘betaal nu’-knop, waarmee hij of zij de factuur gemakkelijk en snel kan betalen. Dat is handig voor de klant, maar ook voor jou als ondernemer. Behalve met iDeal, kun je ook betalen met PayPal of creditcard. De facturen kun je zelfs automatisch periodiek laten versturen, bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of jaarlijks, zodat je dit niet meer handmatig hoeft bij te houden. Dat bespaart je nog meer tijd! En staat er nog een factuur open? Ook betalingsherinneringen vind je in de facturatie software van Facturatie Office.

Facturen altijd en overal bij de hand

Met het factuur programma van Facturatie Office heb je je facturen altijd en overal bij de hand. Je gebruikt het op ieder apparaat en met zowel Windows als Apple. Waar en wanneer je maar wilt. Het enige dat je nodig hebt, is een internetverbinding. Zo kun je dus zelfs op vakantie of in de trein je administratie regelen! Facturen en gegevens kun je makkelijk importeren en exporteren, omdat de software zo gestandaardiseerd mogelijk met de gegevens omgaat. Ook kun je Facturatie Office gemakkelijk integreren met andere programma’s. En kom je er niet helemaal uit? Dan kun je altijd (gratis!) gebruikmaken van de helpdesk. Telefonisch of per mail, zonder bijkomende kosten.

Minder administratie, meer ondernemen

Dat is wat iedere ondernemer wil, en dat begrijpt deze facturatie software. Geen gedoe, maar makkelijk je administratie bijhouden in één handig overzicht, waar en wanneer dan ook. Zodat jij je zoveel mogelijk bezig kunt houden met de échte zaken. Klinkt dit je als muziek in de oren? Probeer het factuur programma Facturatie Office dan direct! Je maakt gratis een account aan en gebruikt het programma kosteloos tot 3 documenten per maand.

Lees meer…