ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Overheerlijke taarten bakken we voor u

Bent u op zoek naar de ultieme website waar u alle taarten die u maar kunt dromen kunt komen bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres want bij de taartenwinkel.nl zult u aan taarten weten te komen die u nog lang zullen heugen. Wij doen elke dag weer ons uiterste best om topkwaliteit taarten te bakken en te leveren. Dat heeft er dan ook voor gezorgd dat we online een van de grootste spelers zijn en daar zijn we erg trots op. Dat neemt echter niet weg at we bij de pakken zijn gaan neerzitten en nu op onze lauweren zijn gaan rusten. Wij blijven de lekkerste en meest bijzondere taarten ontwikkelen zodat u een unieke taart kunt kopen waar vast en zeker nog lang over nagepraat zal worden. Of u nu taarten koopt voor een verjaardag of een trouwerij, wij komen het u graag leveren. Dus waar wacht u nog op? Klim in de pen en geeft u uw wensen en ideeën door, dan maken wij de meest bijzondere taarten voor u. Ook als u hier geen tijd voor hebt maar een van onze standaards besteld dan zit u goed. Wij zorgen er wel voor dat u tevreden bent en daarnaast garanderen we ook nog eens dat we leveren op de dag die we in de e-mail hebben gezet. In de meeste gevallen is dat zelfs al de volgende dag. Ook kunt u er voor kiezen om de taarten zelf op te komen halen dus geeft u dat dan rustig aan, dat scheelt u weer verzendkosten. Wij leveren trouwens door heel Nederland dus al woont u in Maastricht of op een van de Waddeneilanden, wij komen bij u de taarten bezorgen, let u maar op. Dus daagt u ons vooral eens uit, zo leren wij ook weer elke dag bij.

Komt u bij ons taarten bestellen

Wilt u graag een grote order plaatsen? Dan kan het natuurlijk wel wat langer duren dan 24 uur. Nu hebben we een grote plek waar we dagelijks uw taarten vers voor u bakken en hebben we altijd voldoende ingrediënten in huis, het is wel zo verstandig om aan te geven dat u enorm veel taarten wilt kopen. Dan houden wij daar rekening mee en bestellen we ingrediënten bij zodat we niet in de knoop zitten met andere bestellingen. U wilt vast en zeker dan wel eerst de kat uit de boom kijken en vooral weten wat u dit gaat kosten. Daarom kunt u in dit soort gevallen eerst een offerte aanvragen. Dan krijgt u precieze informatie over de prijzen en deze offerte is geheel vrijblijvend zodat u pas daarna hoeft te beslissen of u dit wilt. Dan gaan we vervolgens de taarten voor u bakken. Klinkt u dit als muziek in uw oren? We hopen het maar. Hebt u geen idee welke taarten het beste geschikt zijn voor uw doeleinden? Dan kunt u bij ons kiezen uit diverse categorieën totdat u uw uiteindelijk ontwerp, smaak, grootte en ga zo maar door van de taarten hebt bepaald zodat u de bestelling kunt gaan afronden. Hierin kunt u kiezen uit onderstaande.

  • De toevoeging. Zo kunt u een foto laten plaatsen die eetbaar is. of het logo van uw bedrijf. Of een lieve tekst in chocoladeletters of in slagroom.
  • Of kiest u voor een taart die geschikt is voor iedereen. Er zijn vele allergieën en daarnaast eten mensen soms bepaalde producten niet uit principe. Kiest u dan juist voor een of meerdere excepties. Dan maken we deze taarten in een handomdraai en bevat het bijvoorbeeld geen alcohol, gluten, dierlijke vetten, zuivel, noten en/of pinda’s.
  • Ook kunt u kiezen uit de diverse gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, een bepaald jubileum of een feestdag. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos om iemand te verrassen met een lekkere taart.
  • Dan kunt u nog kiezen uit de vele smaken waarin we deze taarten kunnen leveren en dat zijn er vele.
  • En ten slotte kunt u nog kiezen uit de thematische taarten. U leest het, zo is er voor ieder wat wils.

Hier gaat u absoluut geen spijt van krijgen

Deze taarten zullen een waardevolle toevoeging zijn aan elk feest en de kans is groot dat hier dan ook nog jarenlang over nagepraat zal worden. Vergeet u dan niet om ook andere mensen te wijzen op onze website. Daar doet u ons in ieder geval een erg groot plezier mee. Naast de gewone taarten hebben we ook nog diverse andere soorten gebak, vlaaien en zelfs 3d taarten. Neemt u dan ook rustig eventjes een kijkje tussen al deze lekkernijen en maakt u vervolgens uw keuze. Hebt u nog vragen over het een of ander? Schroom dan niet maar klim in de pen. Wij zijn op diverse manieren bereikbaar. Zo kunt u ons even opbellen of een e-mail sturen. Onze klantenservice staat bij wijze van spreke dag en nacht voor u klaar. Dus vraag ons rustig het hemd van het lijf. U kunt trouwens tot wel 10000 taarten komen bestellen. Uiteraard krijgt u dan van ons een dikke korting op uw bestelling. Wist u dat we trouwens ook in België leveren en dat ook daarvoor geldt in principe dat wanneer u vandaag nog bestelt de kans vrijwel 100 procent is dat we het de volgende dag al thuisbezorgen. Ook internationale bestellingen zijn mogelijk maar neemt u dan voor die tijd even contact met ons op!