ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Prachtige witte tanden

Heeft u niet zulke witte tanden en wilt u daar graag een keer iets aan laten doen? Dan is het verstandig om uw tanden te bleken. Wanneer u dit laat doen bij de tandarts bent u vaak veel geld kwijt en is het ook heel lastig om vaak op en neer te moeten gaan omdat uw tandarts bijvoorbeeld ver weg ligt van uw woonhuis. Het is dan best vervelend wanneer de kosten in totaal behoorlijk op gaan lopen. Het is echter niet zo dat u dan helemaal uw tanden niet kunt bleken, maar naar de tandarts hoeft u niet. Het is tegenwoordig heel makkelijk om zelf aan de slag te gaan met een goede tandbleekkit. Hiermee kunt u helemaal zelf beslissen hoe wit u uw tanden wilt maken. U begint met het starterpakket van 123wittetanden.nl. Dit pakket bestaat uit de bleekgel, de LED-booster, bitjes voor zowel uw bovenste rij tanden als voor de onderste rij en een goede vergelijkstrip waarmee u gemakkelijk en snel zelf kunt kijken hoeveel witter uw tanden zijn geworden. Mooie witte tanden kost dus helemaal niet veel moeite en het is heel leuk om op deze manier aan de slag te gaan met het bleken van uw tanden. U zult al snel het resultaat zien en deze producten hebben veel voordeel ten opzichte van andere bleekproducten:

  • Geen chemisch slechte producten in de gel
  • Een zeer snelle levering
  • Een zeer duidelijke gebruiksaanwijzing

Zelf uw tanden bleken is helemaal niet moeilijk en u zult zelf zien dat u het heel snel door heeft. Daarnaast is het ook helemaal niet duur. Dat is uiteraard een heel groot voordeel. U kunt helemaal zelf kiezen hoeveel keer u uw tanden gaat bleken. Hierdoor kunt u met het meegeleverde vergelijkstripje zelf bijhouden hoe de witte tanden steeds mooier worden.

Witte tanden met het navulpakket

Voor veel mensen is het handig om af en toe weer eens de tanden te bleken om de witte tanden ook echt wit te houden. Verkleuringen blijven optreden. Dit komt bijvoorbeeld door het drinken van veel koffie en rode wijn en het kan lastig zijn om dit te minderen alleen omdat u liever geen verkleuringen aan uw tanden wilt. Met af en toe bleken weet u zeker dat u een p[prachtig gebit houdt. Hierdoor kunt u natuurlijk gewoon blijven lachen en weet u ook zeker dat u heel zelfverzekerd uw mond open kunt doen. Een mooi gebit is belangrijk voor een goede eerste indruk. Wanneer u het startpakket heeft gebruikt is het verstandig om een navul pakket in huis te halen. Hierdoor kunt u op de gewenste tijd weer uw tanden bleken. Ook is het mogelijk om een familiepakket te bestellen waardoor u gemakkelijk met het de hele familie uw tanden kunt bleken voor stralend witte tanden.

Geen schadelijke producten

De pakketten die u bestelt bij 123wittetanden.nl worden heel snel thuisbezorgd en hierdoor kunt u altijd snel beginnen met het bleken. Dat is wel zo fijn natuurlijk wanneer u dit snel geregeld wilt hebben. Mooie witte tanden kunnen daardoor ook mooi blijven. Ook andere familieleden kunnen gebruik maken van de bleekgel door het grote familiepakket. Hierdoor heeft iedereen snel mooie witte tanden. Wanneer u nog vragen heeft over de producten of wat er precies in de gel zit, dan kunt u uiteraard contact opnemen. Het is heel gemakkelk om een email te sturen of even te bellen zodat u meteen weet waar u aan toe bent en ook snel kunt bestellen. Wacht dus niet te lang zodat u meteen mooie tanden kunt krijgen zonder dat er schadelijke producten aan te pas komen.