ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Sexshop

Een sexshop is een winkel waar u terecht kunt voor al uw gewenste seksspeeltjes. Misschien hebt u er wel eens eentje gezien in de stad en trok het uw interesse. Maar het kan maar zo zijn dat u niet naar binnen durfde te gaan. Dat kunnen we ons goed voorstellen want een bezoekje aan een sexshop kan behoorlijk spannend zijn en het wordt al helemaal vreemd als u dan ook nog eens een bekende tegen het lijf loopt. Dat wilt u waarschijnlijk te allen tijde voorkomen. Maar hebt u toch de behoefte aan wat meer levendigheid in uw seksleven? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn namelijk een online sexshop en hier kunt u snel en discreet al uw gewenste artikelen komen bestellen. Een sexshop de van alle markten thuis is, dat zijn wij. En gelooft u ons zelf niet? Kijkt u dan even naar de gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,9. Daar zijn wij dan ook erg trots op en we hopen dat u ook een review wilt achterlaten of ons in ieder geval een cijfer wilt geven. Daar zult u onze website en dus onze sexshop een groot plezier mee doen en daarmee kunnen we in de toekomst ook garanderen dat we zo snel mogelijk de allerlaatste trendy artikelen in huis kunnen halen waar u dan weer de vruchten van kunt plukken. Een verandering in de slaapkamer kan behoorlijk helpen om uw relatie te versterken, zeker als u zich eigenlijk een beetje verveelde tijdens de seks en het echt nodig is om eens iets anders te proberen. Bij al onze artikelen vindt u een duidelijke handleiding zodat er niets verkeerd kan gaan als u het voor het eerste eens gaat uitproberen.

Deze sexshop is van alle markten thuis

Wij hebben daadwerkelijk allerlei soorten sekspeeltjes in onze sexshop dus u kunt hier behoorlijk inslaan. Wellicht wilt u rustig beginnen en een vibrator of dildo aanschaffen voor u zelf of om er uw partner extra mee te stimuleren. Zo kunt u kijken of dit iets voor u is en dan kunt u vervolgens weer eens op onze sexshop kijken om te zien hoe u uw collectie it kunt breiden en hoe u het nog spannender kunt maken. Waarom zou u kiezen voor een online sexshop zoals kittig.nl? Hier zijn vele redenen voor te bedenken. Al was het alleen al omdat u hier discreet kunt bestellen zodat u geen last hebt van pottenkijkers. Maar er zijn natuurlijk nog vele andere argumenten te bedenken en die willen we u dan ook niet langer onthouden. Hopelijk doen ze u er van overtuigen dat het absoluut de moeite waard is om eens te komen kijken in onze digitale sexshop:

  • Vandaag besteld, vandaag verzonden en dat betekent tevens dat de kans erg groot is dat u het morgen al in huis hebt.
  • Lid van Thuiswinkel waarborg organisatie zodat u zeker weet dat u hier te maken hebt met een professionele sexshop.
  • Klantwaardering een 9 bij Feedbackcompany
  • Lage prijzen, dat garanderen we u.
  • Lage verzendkosten. Mocht u het pakketje af willen komen halen bij ons magazijn, dan kan dat ook. Maakt u dan van te voren eventjes een afspraak, dan zetten we uw bestelling alvast klaar. We hebben geen showroom maar in principe kunt u alle artikelen van alle kanten bekijken in onze digitale sexshop.
  • Volg uw bestelling via track & trace zodat u weet wanneer en hoe laat uw speeltjes zullen arriveren.
  • Snelle en discrete levering zodat niemand weet wat u nu eigenlijk in huis hebt gehaald.
  • Uitgebreide betaalmogelijkheden die allen veilig zijn. Zo kunt u betalen via iDeal, PayPal of met behulp van uw credit card en is het zelfs mogelijk om achteraf te betalen. eventueel zelfs in termijnen.
  • Sparen voor korting zodat u voortaan nog goedkoper kunt shoppen in onze sexshop
  • Betrouwbare levering via PostNL, UPS of DPD, het is maar net wat in uw buurt het snelste is.

Bij ons kunt u vandaag nog bestellen zodat u het morgen al in huis hebt

Hebt u nog vragen over onze sexshop? Dan kunt u meteen contact opnemen door de sexshop te mailen of te bellen. De contactinformatie is in een handomdraai terug te vinden via de website dus schroom niet langer maar klim in de pen. Ook als u het spannend vindt om op de sexshop en al helemaal om hier vragen over te stellen raden we u aan om dit toch te doen. Veiligheid gaat voor alles dus kijkt u goed de kat uit de boom en stel ons uw vragen. Als u liever niet iemand aan de lijn hebt, dan kunt u nu meteen het contactformulier invullen en zal onze klantenservice u zo spoedig mogelijk terugmailen. Dan kunt u vervolgens met een gerust hart verder winkelen in onze sexshop en kunt u deze artikelen snel gaan uitproberen met uw partner of alleen. Denkt u er wel aan dat u het altijd veilig doet? U wilt geen nare ziektes oplopen en ook niet iemand zwanger maken of zelf zwanger worden. Dit spreekt allicht voor zich, maar we zien het toch echt vaak genoeg misgaan en dat is uitermate zonde want dit levert erg veel narigheid op. Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en nieuwe producten? Dan kunt u uzelf abonneren op de nieuwsbrief van de sexshop. U zult eens in de zoveel weken een mailtje ontvangen in uw mailbox met spetterende acties en nieuwe artikelen!

Meer van Kittig.nl

Deel dit bericht op socialmedia