ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Stevia poeder bestellen

De laatste jaren zijn we in Nederland, maar ook in steeds meer omringende landen meer bewust geworden van onze voedselindustrie. Door een aantal schandalen zijn we gaan beseffen dat niet alles wat ons wordt voorgeschoteld ook direct waar is. In sommige gevallen ging dit om producten met het ‘kies bewust’ logo. Deze producten bevatten – volgens de verpakking – geen of nauwelijks vetten en toegevoegde suikers. Echter, de zoetstoffen die worden toegevoegd om dergelijke producten toch nog van enige smaak te voorzien zijn niet mis. Stevia poeder is een alternatief voor suiker. Het voordeel van Stevia poeder is in eerste instantie dat het een natuurlijk product is met een zoete smaak. Dat betekent dat het onbeperkt en iedere dag kan worden gebruikt zonder dat het schadelijke gevolgen heeft voor het lichaam. Dit, in tegenstelling tot zoetstoffen die volgens chemische processen worden gefabriceerd. Stevia poeder kan worden besteld op de website van Steviala. Ga naar steviaproducts.be en kies voor Stevia poeder, zoetjes of een vloeibare variant van de zoetstof. Stevia is een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit de bladeren van de gelijknamige plant. Het product kan op verschillende manieren worden gebruikt. Op onze website vindt u tal van producten die Stevia poeder bevatten. Hierbij moet u denken aan beleg voor op het brood zoals heerlijke jam of chocolade pasta. Maar ook verkopen wij heerlijke gezoete dranken en snoepgoed voor iedereen die verantwoordelijk wil genieten. De voordelen van Stevia poeder zijn talrijk. De belangrijkste hebben wij op een rijtje gezet:

  • Stevia poeder is honderd procent natuurlijk en heeft een stabiele structuur
  • Stevia bevat geen calorieën en vormt een perfect alternatief voor suiker
  • Stevia is in pure vorm driehonderd keer zo zoet als gewone suiker
  • Stevia is niet slecht voor het gebit zoals suiker en verlaagt de bloedsuikerspiegel
  • Stevia kan iedere dag gebruik worden en heeft een heerlijke zoete smaak

Stevia poeder; de beste keuze

Wilt u graag een paar kilo kwijt? Dan is het misschien een idee om te kijken naar uw suikerinname. Suiker is namelijk een grote boosdoener. Mensen met overgewicht hebben vaak ook last van een te hoge bloedsuikerspiegel. Hoe werkt dat precies? Suiker zorgt er voor dat uw bloedsuikerspiegel stijgt. Dat gebeurt nagenoeg direct bij inname. Dat is dan ook de reden dat sporters druivensuikertabletten slikken om direct energie te krijgen. Echter, wanneer u op kantoor zit te werken en u geniet van zoete producten zonder dat u fysiek in actie komt, dan zullen die suikers zich niet in energie, maar in vetten omzetten. Die vetten zorgen ervoor dat u aankomt en dat u op den duur overgewicht krijgt. Dat is iets wat u graag wilt voorkomen en daarom kiezen veel mensen ervoor om over te stappen op Stevia poeder. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Bewust kiezen voor gezonde producten betekent kiezen voor producten die zijn gezoet met Stevia poeder of zoetstof. Het is belangrijk dat u er voor zorgt dat u de juiste keuze maakt en die juiste keuze moet op een bepaald moment niet meer aanvoelen als een keuze maar ‘als een manier van leven.’ Kiezen voor gezonde producten zoals producten die zijn gezoet met Stevia poeder of producten die geen extra suikers bevatten, zorgt ervoor dat u zich veel beter voelt. Het zorgt ervoor dat u dagelijks meer in balans bent en dat er letterlijk meer uit uw handen komt. Veel mensen die hun aankopen doen op onze website zijn verbaast en blij verrast over de weelde aan mogelijkheden. Stevia poeder of zoetjes kunnen worden gebruikt als tafelzoet. U kunt er uw thee of koffie een zoete smaak mee geven. Maar natuurlijk verkopen wij ook kant en klare producten. Het voordeel hiervan is dat u weet dat onze producten altijd volledig gezond zijn en enkel en alleen worden gezoet met Stevia poeder en niets anders.

De wonderplant

Veel mensen die voor het eerst horen over de natuurlijk zoetstof die wordt gewonnen uit een plant kunnen hun oren haast niet geloven. Dat is nogal logisch want we zijn allemaal zo gewend aan het feit dat suiker ofwel wordt genuttigd uit de suikerbiet, ofwel door een chemische zoetstof die eigenlijk niets met suiker te maken heeft. Suiker is niet gezond en het maakt dik. Dat is wel duidelijk. Maar suiker is ook lekker. Wie houdt er niet van een zoete lekkernij op zijn tijd? Kiezen voor een alternatief dat een natuurlijke basis heeft is de juiste keuze. Maar waarom eigenlijk? Suiker is niet gezond omdat het geen voedingswaarde bevat. Daarnaast is het zo dat suiker in de meeste gevallen wordt omgezet in vet. Overgewicht is in Nederland een groot probleem. Het zorgt ervoor dat mensen meer risico lopen op hart- en vaatziekten. Daarnaast is het zo dat mensen met overgewicht een minder goede conditie hebben en zich over het algemeen gewoon minder goed voelen. Manieren om gezonder te worden zijn meer bewegen, meer water drinken en vooral beter eten. Het basisprincipe van een gezond dieet is dat u altijd het beste kunt kiezen voor onbewerkt voedsel. Dat reden hiervoor is omdat er aan bewerkte producten vaak stoffen worden toegevoegd die er voor zorgen dat deze producten meer smaak hebben. Ook wordt er vaak zout toegevoegd. Te veel vetten, zout en suikers zorgen ervoor dat u niet gezond bent. Kies daarom voor Stevia poeder in plaats van andere zoetstoffen en denk na over wat u binnen krijgt. Kies bewust voor Steviala!

Meer van Steviaproducts.be

Deel dit bericht :