ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Thuiszorg brengt u wat u nodig heeft

Als u thuiszorg nodig hebt omdat u voorgoed dan wel tijdelijk niet meer voor uzelf kunt zorgen, dan kan dit uw ego flink aantasten. U hebt altijd samen met uw partner alles kunnen doen wat u wilt. Als uw partner wegvalt en u invalide bent geraakt, dementeert of een andere nare chronische aandoening hebt gekregen, dan is thuiszorg in onze ogen de beste oplossing. Wat kunt u dan het beste doen? Als u in de regeringshoofdstad van het land woont dan moet u absoluut even op onze website kijken. Want wij helpen iedere oudere in deze regio.  Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan snel op onze website evitazorg.nl. Want daar vindt u wat wij doen en hoe u snel met ons in contact kunt komen. Wordt thuiszorg door uw verzekeraar betaald? Wacht dan geen seconde langer maar neem direct contact met ons op. U wilt niet uw maaltijden missen, niet meer kunnen toiletteren of douchen. En u wilt dat uw leefomgeving, zowel binnen als buiten netjes schoon blijft. U hebt vele jaren gewerkt en daarom recht op persoonlijke begeleiding om zonder al te veel zorgen uw oude dag door te komen. Kies daarom voor thuiszorg van Evita, dan weet u zeker dat u 24 uur per dag op iemand kan rekenen.

Thuiszorg in Den Haag nodig? We komen u graag tegemoet

Stel, u woont in ’s-Gravenhage en u zoekt daarom naar thuiszorg in Den Haag. Waar moet u dan op letten? Ten eerste wilt u ondanks uw pensioen en spaargeld niet te veel betalen. U zoekt ten tweede een betrouwbaar bedrijf met mensen die u graag begeleiden. En ten derde wilt u ervan op aan kunnen dat ze ook bij eventuele noodgevallen paraat staan. Mocht u vallen of ziek worden dan belt u uiteraard de huisarts en/of de ambulance voor de eerste hulp. Maar deze thuiszorg in Den Haag kan u op de langere termijn ongetwijfeld weer op de been helpen. Wat kunt u over het algemeen qua thuiszorg in Den Haag van ons verwachten? We hebben de drie belangrijkste werkzaamheden als categorieën voor u op een rijtje gezet:

  • Huishoudelijke hulp. Denk aan stoffen, stofzuigen, afwassen maar ook het schoonmaken van uw sanitair en het toilet. Hebt u speciale klusjes? Vertel het hen dan want daar draaien ze ongetwijfeld hun handen niet voor om.
  • En begeleiding. Denk aan revalidatie dus het helpen met lopen of het losmaken van andere ledematen zodat u ze weer volkomen kunt gebruiken. Een steuntje in de rug, dat is onze thuiszorg in Den Haag.
  • En ten slotte persoonlijke verzorging. Als u het moeilijk vindt om voor uzelf te zorgen dan helpen onze begeleiders u met eten koken, wassen en aankleden. Niets om u overigens voor te schamen.

Op onze website leest u wat wij allemaal voor u kunnen betekenen

Het moge duidelijk zijn dat wij te allen tijde voor u klaarstaan, ongeacht de ernst van de situatie. Wilt u graag iets meer weten? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. U bent tevens van harte welkom om er in Den Haag bij ons op kantoor over te praten. We doen aan gerichte zorg in de zin dat u thuiszorg van ons mag verwachten dat is toegesneden op uw behoeften en capaciteiten. U wilt niet lui worden maar juist actief blijven. Toch hebt u soms ondersteuning nodig. En dat is nu net wat u van onze medewerkers mag verwachten. Blijf op de hoogte van veranderingen binnen ons pakket door u gratis te abonneren op onze nieuwsbrief.