ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Verhuizen met waterbed service

Met ons gezin zijn we onlangs in ons nieuwe huis in Culemborg getrokken en daarbij hebben we natuurlijk een verhuisbedrijf ingeschakeld. Dit bedrijf had echter geen ervaring met het verhuizen van een waterbed en daarom hebben we de waterbed service van Otterloo ingeschakeld. Otterloo is een waterbedspecialist die je kunt inschakelen voor :

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Verhuizingen

Ik had de website www.waterbedspecialistotterloo.nl van onze verhuizer gekregen, omdat zij al eerder tegen het verhuizen van een waterbed zijn aangelopen en omdat zij deze service niet bieden hebben geven ze de waterbed service van Otterloo altijd door. Mijn verhuizer gaf aan dat dit een waterbed service is die altijd kwaliteit levert en dus zijn we op hun kennis en kunde afgegaan. Een verhuizing is al genoeg gedoe en wij zijn blij dat we vanuit Utrecht vrijwel alles geregeld hebben om naar Culemborg te verhuizen. Met de hulp van de waterbed service van Otterloo moet ook dit laatste stukje van de verhuizing goed kunnen worden uitgevoerd.

Wat waterbed service inhoudt

Het verhuizen van een waterbed is een klus apart en we hebben ons er ook nooit aan gewaagd om iets zelf met het waterbed te doen. Mijn vriendin en ik zijn beide erg verknocht aan ons waterbed, maar het houdt dus wel in dat je af en toe waterbedservice nodig hebt. De waterbed service van Otterloo is erop ingesteld om mensen te ontzorgen bij hun verhuizing en ervoor te zorgen dat er snel en vakkundig verhuisd kan worden. De waterbed service die Otterloo als waterbedspecialist levert houdt in dat het waterbed door hen wordt leeggepompt. Het bed wordt vervolgens vacuüm gezogen, zodat het bed eenvoudig verplaatst kan worden, zonder dat het beschadigd. Wanner het bed op de nieuwe locatie is aangekomen wordt het bed weer geplaatst. Het bed wordt gevuld, ontlucht en getest. De omkasting kan er daarna om en we kunnen er gelijk dezelfde nacht nog op slapen. Voor ons was dit wel heel belangrijk, omdat we de bedden van de kinderen tegelijkertijd met ons waterbed hebben verhuisd en we zagen het niet zitten om op een matje op de grond te moeten slapen. Nog een nacht in het oude huis verblijven was namelijk geen optie.

Gelijk onderhoud laten uitvoeren

Wat heel prettig is, is dat je bij zo’n verhuizing van je waterbed met de waterbed service er direct van verzekerd bent dat het waterbed in optimale conditie verkeerd. Het bed wordt volledig gecontroleerd op lekkages en zwakke plekken en waar nodig worden dit soort plekken meteen gerepareerd. Het is natuurlijk altijd goed om periodiek een waterbed te laten controleren op dit soort plekken en een verhuizing met waterbed service is natuurlijk het uitgesproken moment om meteen te kijken of het waterbed nog op alle fronten goed is. We hebben Otterloo dan ook heel hartelijk bedankt voor hun service en bewaren de gegevens voor een eventuele volgende keer dat we de waterbed service nodig hebben. Het is namelijk bij Otterloo ook mogelijk om een pomp zelf te huren om de een waterbed leeg te pompen en weer te vullen. We hebben ons al wel eens eerder afgevraagd wat we zouden moeten doen indien het nodig is om het bed leeg te laten lopen. Nu weten we dat we ook hiervoor bij Otterloo terecht kunnen en dat, als het ons zelf niet lukt om met het waterbed iets te doen dat nodig is, we de waterbed service van Otterloo als nog kunnen inschakelen en zij ons graag helpen met ons waterbed. Voorlopig is dit in ieder geval niet nodig, want wij zijn goed over gegaan naar ons nieuwe huis en kunnen hier heerlijk slapen op ons eigen waterbed.