ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Verras uw partner met glow in the dark condooms

Na eindeloze campagnes – ‘Een slimme meid is op alles voorbereid’ – en andere manieren om het gebruik ervan te bevorderen is het condoom inmiddels behoorlijk ingeburgerd geraakt. Er is bijna niemand meer die niet weet dat het verstandig is om gebruik te maken van een rubbertje als je seks hebt buiten een vaste relatie. Dit is natuurlijk een goed middel om ongewenste zwangerschappen te voorkomen. Daarnaast is het een goede bescherming tegen allerlei seksueel overdraagbare aandoeningen. Maar vandaag de dag is het gebruik van een condoom veranderd van een bittere noodzaak naar een eventueel plezierige ervaring. De producenten van deze voorbehoedsmiddelen hebben door de jaren heen niet stil gezeten. Inmiddels zijn condooms in oneindig veel soorten en maten verkrijgbaar. Het dragen van een condoom hoeft daarom al lang niet meer vervelend te zijn. Er is er bijvoorbeeld altijd wel een die past. Omdat er ook verschillende materialen beschikbaar zijn hoeft een gevoelige huid ook geen bezwaar meer te zijn. Dan zijn er nog condooms die extra veilig zijn door bijvoorbeeld zaaddodende pasta, of die extra prettig in het gebruik zijn. Denk bijvoorbeeld aan rubbertjes met glijmiddel of met ribbels of nopjes. Om het gebruik van dit voorbehoedsmiddel nog aangenamer te maken, zijn er naar verloop van tijd ook exemplaren met bijzondere smaakjes en kleurtjes op de markt gekomen. Nog recenter vond de geboorte plaats van een zo mogelijk nog opzienbarender fenomeen: glow in the dark condooms! Of iemand glow in the dark condooms ooit zou gebruiken omdat er anders lichaamsdelen zoek zouden kunnen raken is maar zeer de vraag. Glow in the dark condooms zijn er waarschijnlijk vooral voor de fun. En waarom niet? Is het niet heel grappig om het mannelijk geslachtsdeel te hullen in zo’n vrolijk opgloeiend jasje en daarna het licht uit te doen? Vergeet vooral niet om er geluiden bij te maken die doen denken aan de lightsabers uit de Star Wars films, dan komen glow in the dark condooms natuurlijk optimaal tot hun recht! Maar hoe werken glow in the dark condooms nu eigenlijk? Net als de in het donker oplichtende sterretjes die we vroeger allemaal op onze slaapkamertjes hadden voeden deze zich eerst met licht. Je houdt de glow in the dark condooms dus simpelweg 30 seconden in het felle licht. Daarna zijn ze zelf genoeg ‘opgeladen’ om zonder verder licht in het donker te kunnen gloeien. Ben je ook nieuwsgierig geworden en wil je graag eens glow in the dark condooms uitproberen? Kijk dan op de site van Pleasure Moments: http://www.pleasuremoments.nl/glow-in-the-dark-condooms. Deze specialist in seksspeeltjes en andere hulpmiddelen voor het liefdesspel levert glow in the dark condooms tegen een schappelijke prijs. Daarnaast heeft glow in the dark condooms bestellen bij deze spannende webshop nog veel andere voordelen. Voor het gemak zetten we deze hieronder voor je op een rijtje.

De voordelen van glow in the dark condooms online bestellen

Glow in the dark condooms zijn een lichtje in de duisternis van je seksleven. Dit zijn bij uitstek condooms die er zijn om je uit een bepaalde sleur te laten en jullie samen weer een beetje te laten lachen in bed. Glow in the dark condooms kun je niet zomaar overal in de winkel vinden. Veel mensen vinden het toch al niet prettig om zulke privé artikelen in het openbaar te kopen. Gelukkig kun je glow in the dark condooms heel gemakkelijk online bestellen bij Pleasure Moments. We zetten de voordelen van deze webshop hieronder voor je op een rijtje. Wel zo gemakkelijk!

  • Snel geleverd.
  • Discrete verzending.
  • Gemakkelijk en veilig betalen.
  • Betrouwbare webshop.

Kun je niet wachten om je partner te verrassen met glow in the dark condooms? Wil je de glow in the dark condooms zo snel mogelijk samen uitproberen? Dan zit je goed bij deze webshop. Bestel je voor 20:00 ’s avonds, dan heb je de artikelen die je hebt besteld de volgende dag al in huis. Een ander voordeel van glow in the dark condooms bij deze website bestellen is dat ze heel discreet en zelfs anoniem geleverd kunnen worden. Zo weet je zeker dat de pakketbezorger niet meer te weten komt over je seksleven dan jij zou willen. Ook je nieuwsgierig buurvrouw zal in de duisternis blijven tasten. Daarnaast kun je de artikelen van je keuze heel gemakkelijk betalen via iDeal. Snel, zonder extra kosten en nog veilig ook! Deze verkoper heeft een keurmerk voor betrouwbare webshops, dus mag je ervan uitgaan dat deze zijn strepen al heeft verdiend en dat je de bijzondere en grappige condooms ook daadwerkelijk geleverd krijgt nadat jij je betaling hebt gedaan.

Veilig plezier

Condooms zijn er om je te beschermen tegen ongewenste zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoening, maar ook als je zeker weet dat jullie allebei niets hebben en jullie andere voorbehoedsmiddelen gebruiken om zwangerschap te voorkomen kun je zeker glow in the dark condooms eens uitproberen. Het is erg prettig om af en toe iets nieuws proberen om je seksleven verrassend, licht en luchtig te houden. Bestel dus nu die leuke en nuttige speeltjes en probeer het zelf. Om je buren wat rare taferelen te besparen kun je beter wel de gordijnen even sluiten – ook al heb je het licht uitgedaan voordat jullie de glow in the dark condooms gaan uitproberen. Dan kan na 30 seconden het grote schouwspel beginnen en is het tijd om te stralen als een lichtje in de duisternis. Veel veilig plezier toegewenst samen!