ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Voor de mooiste smeedijzeren bedden komt u naar de siersmederij

Bent u ook zo klaar met het standaard aanbod van de grotere meubelketens? Elke keer weer die bedden die je met een paar schroefjes zelf in elkaar kunt zetten, dezelfde kleuren en dezelfde uitstraling als in elke willekeurige meubelcatalogus. Dat is het nadeel van onze maatschappij waar alles via massaproductie wordt vervaardigd. Er is nauwelijks ruimte voor de unieke materialen en het ware ambacht van vroegere tijden. Het is niet vreemd dat de massaproductie zo populair is, want het is vaak goedkoop, gemakkelijk online te bestellen, en het past in het modebeeld van tegenwoordig. Maar wat men vaak niet weet is dat het modebeeld mede bepaald wordt door ketens die de meubels verkopen. Een kwestie van de vraag beïnvloeden. Maar gelukkig is er een uitweg. U hoeft, als u dat niet wilt, niet per se meubels te kopen bij de grote meubel ketens. Er zijn namelijk andere mogelijkheden. Wat dacht u van een ambachtelijk gesmeed bed? Met klassieke materialen? De ware nostalgie kunt u weer in uw slaapkamer brengen. Wat slaapt er nou lekkerder dan slapen in een echt handgemaakt bed? Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel eens een kijkje bij de siersmederij Diss in Losser. Deze siersmederij is expert op het gebied van handgemaakte eigen gesmede bedden en framewerken. En niet alleen bedden, ook verschillende accessoires, wiegjes, één persoonsbedden, twee persoonsbedden en zelfs commodes en kasten. Alles is met de hand gemaakt en zal uw kamer direct een authentieke sfeer mee geven.

De verschillende mogelijkheden bij de siersmederij

Zoals gezegd kunt u verschillende handgemaakte artikelen bestellen bij de siersmederij. Daarom volgt hier een korte uiteenzetting van alle mogelijkheden zodat u precies weet of de siersmederij iets voor u is. Allereerst zijn er natuurlijk de bedden. Zowel voor één als twee personen kunt u terecht bij siersmederij Diss. Op de site vindt u de verschillende soorten bedden. U vindt hier ook de prijzen direct bij vermeld. Deze bedden en bedbanken worden in de eigen smederij van siersmederij Diss vervaardigd, net als alle andere producten. De bedden zijn van hoogstaande kwaliteit en zorgen dan ook voor jaren aan slaap plezier. U kunt er zelf voor kiezen om de bedden te bestellen met of zonder lattenbodem. De bedden worden standaard zonder lattenbodem geleverd, maar mocht u er toch een lattenbodem bij willen bestellen dan is dat geen enkel probleem bij siersmederij Diss. Naast de bedden zijn er ook verschillende handgemaakte accessoires voor in de kinderkamer te bestellen bij de siersmederij. Hierbij kunt u denken aan:

  • piekstokken
  • bad standaarden
  • kledingrekken
  • harthangers

U kunt uw kinderkamer dus helemaal in de juiste sfeer brengen met deze leuke kindvriendelijke accessoires. Tevens kunt u boxen bestellen voor uw kind of kinderen bij de siersmederij. U kind zal vanaf de eerste momenten op aarde helemaal niets tekort komen. Naast boxen voor uw kind kunt u ook babyledikantjes bestellen. Ook deze babyledikantjes zijn volledig met de hand vervaardigd in de eigen smidse van de siersmederij. Op de site vindt u de verschillende soorten ledikantjes van klassiek tot speels. Het is maar net wat u voor uw kind in gedachten heeft. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Zowel online bestellen of als langskomen in de winkel

Zoals gezegd kunt u op de website alle producten van de siersmederij bekijken. U kunt zoeken via verschillende zoektermen of een selectie maken per categorie. Als u bijvoorbeeld een ledikantje wilt bestellen, dan kunt u op de site van de siersmederij via het menu ‘babyledikantjes’ alle verschillende soorten ledikantjes bekijken die er in het assortiment zitten. Vervolgens kunt u het ledikantje van uw keuze selecteren en toevoegen aan de virtuele winkelwagen. Als het mogelijk is, kunt u nog uw kleur kiezen en het aantal. Tot slot rondt u de bestelling af. Betalen kunt u gemakkelijk doen via iDEAL. U kunt ook vooraf het bedrag overmaken via een bankoverschrijving. Uw bestelling zal vervolgens zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd worden. Maar u kunt natuurlijk ook langskomen in de showroom in Losser. U kunt hier alle smeedijzeren bedden en producten met eigen ogen bekijken. U kunt de kwaliteit zelf testen en professioneel advies inwinnen van de medewerkers. Verder is het een leuk uitstapje om even langs een echte siersmederij te gaan. U zult geen oncomfortabele drukte ervaren zoals bij de gemiddelde meubelboulevard op een zaterdagmiddag. Een siermederij is exclusief voor de liefhebbers. U zult zich dus prima kunnen ontspannen en in alle rust de bedden kunnen bekijken. Tevens kunt u de smederij bekijken waar alle producten worden vervaardigd. Dus ook de mensen die geïnteresseerd zijn in het smeedproces zijn natuurlijk van harte welkom. Het is hoe dan ook een leuk uitstapje om eens een kijkje te nemen in de klassieke siersmederij. Vaak zijn de oude methodes nog altijd de beste. Het is daarom goed om te weten dat deze oude ambachtelijke methodes nog altijd leven in een maatschappij waar alles snel en goedkoop moet. Overigens hoeft u zich geen zorgen te maken om de prijzen, want de producten zijn erg voordelig als u nagaat wat voor kwaliteit u ervoor terug krijgt. Dus mocht u een zaterdag vrij zijn en geen zin hebben om wederom een meubelboulevard te bezoeken of iets dergelijks, neem dan eens een kijkje in de smederij van Diss. Het is gezellig en wie weet vindt u er iets wat helemaal past bij uw smaak. Als het niet een bed betreft dan wellicht een mooie accessoire.