ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Voorkom haarverlies via een haartransplantatie in Turkije

In onze evolutionaire geschiedenis als homo sapiens, hebben we door de jaren heen veel haar verloren. Je moet je voorstellen dat onze voorouders geheel bedekt waren met haar. Jarenlange evolutie heeft het haar op het menselijk lichaam steeds verder doen terugtrekken. Nu hebben we alleen nog haar op ons hoofd, onder de oksels en bij de schaamstreek. Het lichaam is nog wel bedekt met haar, maar dat is voor blonde mensen nauwelijks zichtbaar. Sommige mannen hebben nog wel veel borsthaar en rughaar en natuurlijk kunnen de meeste mannen ook een baard laten staan. Maar het is ver verwijderd van de vacht die we ooit hadden. Maar sinds we als homo sapiens zijn geƫvolueerd, is ook onze haarlijn verder teruggetrokken. Bij sommige mannen gaat dat echter wat al te ver en trekt ook de haarlijn op het hoofd zich terug. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Kaalheid is praktisch gezien geen enkel probleem, want de nadelen kun je makkelijk bestrijden. Een petje helpt tegen de UV straling en een muts helpt wanneer het koud is. Maar qua uiterlijk kun je het probleem niet zomaar even oplossen. Een kaal hoofd heeft een andere uitstraling dan een hoofd bedekt met haar. Een kalend hoofd doet een man er al snel 10 jaar ouder uitzien. Geen probleem als je 60 bent, maar zeer vervelend als je 25 bent en eruit ziet als 35. Daarom is een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld een goed idee als je merkt dat je te maken hebt met haarverlies. Dat hoeft dus zeker niet permanent te zijn, want er is wel degelijk iets aan te doen. Alleen moet je het wel goed doen, want anders krijg je te maken met een hoofd dat duidelijk zichtbaar is voorzien van implantaten. Een toupet helpt bijvoorbeeld ook, maar is vaak ook goed zichtbaar. Je wilt echter het liefst dat je haar weer terugkomt, zonder dat men je dan bestempeld als iemand met haar implantaten. Daarom dien je voor een haartransplantatie naar Turkije te reizen. Dit is typisch een geval waarbij je het goed moet doen en waarbij half werk averechts werkt. Het gebeurt of goed of helemaal niet. Daarom moet je naar de beste kliniek en deze bevindt zich nu eenmaal in Turkije. Esteworld is de voorloper op het gebied van haartransplantaties in Europa. Dat betekent dat je na de haartransplantatie in Turkije weer kunt genieten van een natuurlijke volle haardos waarbij het niet opvalt dat een deel daarvan bestaat uit implantaten. Mocht je dus op zoek zijn naar een manier om je haarlijn weer te herstellen naar hoe het was, kies dan voor een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld.

Een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse begeleiding

Het voelt wellicht een beetje ongemakkelijk om helemaal naar Turkije te reizen en daar dan ook te maken te krijgen met Turks sprekende mensen. Het gebrek aan vloeiende communicatie in eventueel gebrekkig Engels is niet ideaal. Maar hier hoef je je geen zorgen over te maken, want tijdens de haartransplantatie in Turkije kun je bouwen op Nederlandse begeleiding.

De voordelen van Esteworld

Op de site van esteworld-haartransplantatie.nl zie je meteen ook wat de voordelen zijn van een haartransplantatie in Turkije. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Gratis consult/nazorg
  • Alleen de nieuwste methodes
  • Gespecialiseerde kliniek

Lees meer…