ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Waterbehandeling? Belangrijke informatie voor u

Gruenbeck - WaterbehandelijkAls u denkt aan een waterbehandeling, dan denkt u misschien in eerste instantie aan een behandeling in een sauna of iets dergelijks. Niet zo gauw komt waterzuivering voor particulieren en bedrijven in u op. Omdat dit ook een relatief onbekend onderwerp is, maken wij graag van de gelegenheid gebruik om u iets meer te vertellen over een desbetreffende waterbehandeling. In de eerste plaats zullen we ons even gaan richten op de doelgroep particulieren. U staat er meestal niet bij stil, maar ook de cv heeft water nodig om te verwarmen. Dit zit toch al in de verwarmingsbuizen en daarom is het meestal niet een punt van aandacht. Maar als u eens wat verder kijkt dan uw neus lang is, dan ziet u dat het hier vaak om normaal leidingwater gaat. En dit kraanwater kan vele schadelijke stoffen bevatten voor de verwarmingsinstallatie. En daarom is het verstandig om na te denken over een speciale waterbehandeling. Hiermee voorkomt u namelijk dat uw installatie voortijdig tekenen van slijtage zal beginnen te vertonen. Want wat is namelijk het geval? Moderne cv-installaties worden steeds zuiniger, maar daarmee ook steeds gevoeliger. En dit laatste punt is niet altijd even handig. Maar er is iets aan te doen! Als u voor een waterbehandeling van gruenbeck.nl kiest, dan weet u zeker dat uw cv-ketel nog jaren mee kan gaan en dat u er een maximaal rendement uit kunt halen. Dankzij een waterbehandeling van het cv-water is het mogelijk om een stuk zuiniger om te gaan met deze belangrijke grondstof. Het waterverbruik kan daardoor omlaag. Bovendien kan ook het energieverbruik omlaag, omdat de installatie dankzij het gezuiverde water niet meer zo veel energie nodig heeft om het te verwarmen. Waar een waterbehandeling allemaal wel niet goed voor is! U zult er versteld van staan hoe groot het resultaat is. Klinkt dit goed? En zou u hier ook wel van willen profiteren? Aarzel dan niet en neem vandaag nog een kijkje op de website gruenbeck.nl om meer informatie te krijgen over een dergelijke waterbehandeling. Dat zal u beslist geen windeieren leggen! Als u enthousiast bent, dan raden wij u aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een waterbehandeling en over een analyse van het leidingwater. Zo weet u meteen hoe de vork precies in de steel zit en wat u te doen staat.

Een waterbehandeling is er ook voor bedrijven

Het goede nieuws is dat de firma Gruenbeck er niet alleen voor particulieren met verwarmingsinstallaties is, maar ook voor bedrijven die gebruik maken van zogeheten proceswater. Deze watersoort bevat namelijk ook allerlei schadelijke stoffen, zoals mangaan, ijzer, kalk en noem het maar op. Het is een feit dat de meeste mensen hier niet bij stil staan, maar toch kan dit wel degelijk een probleem gaan vormen, als u bijvoorbeeld een bedrijf heeft dat proceswater gebruikt. Het onzuivere water komt dan uiteindelijk overal in terecht. En dit leidt tot een mindere kwaliteit. Wilt u dit ook hoe dan ook gaan voorkomen? Wilt u uw machines en uw klanten ook het beste bieden? Kies dan voor een unieke waterbehandeling. Dankzij een waterbehandeling worden al deze ongewenste stoffen uit het proceswater gefilterd, waardoor u nergens meer last van heeft. Dus hoeft het ook weer niet zo schoon en veilig te zijn als gewoon kraanwater, maar wilt u toch dat er diverse stoffen uitgefilterd gaan worden? Kies dan voor een specialistische waterbehandeling van Gruenbeck. Wij hebben reeds vele mensen, naar hun volle tevredenheid, geholpen. En zo weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent en nooit teleurgesteld zult worden. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar hebt u het gevoel dat zo’n waterbehandeling flink in de papieren kan gaan lopen? Bij Gruenbeck hoeft u gelukkig nergens bang voor te zijn. Wij hanteren lage tarieven voor een specifieke waterbehandeling en blijven dit ook doen. Dus ook als u in de toekomst nog eens een beroep op ons wilt doen, dan zult u niet duur uit zijn. Dat garanderen wij u! En bovendien is het ook nog eens zo dat u het geïnvesteerde bedrag al snel weer terug zal verdienen. Want reken maar uit: als uw machines dankzij het gezuiverde proceswater veel langer mee gaan, dan hoeft u minder budget te reserveren voor de vervanging hiervan. Kortom, kiezen voor een waterbehandeling loont! Twijfel daarom niet langer en maak vandaag nog een afspraak om meer te weten te komen over onze diensten en producten! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant bij Gruenbeck. Graag tot ziens!

Meer informatie aanvragen

Als u graag met ons in zee wilt gaan, ten eerste voor een wateranalyse en ten tweede voor een gerichte waterbehandeling, dan raden wij u zeker aan om vandaag nog even contact met ons op te nemen. Ook voor vragen kunt u ons bereiken.

  • Ten eerste kunt u ons even bellen.
  • Ten tweede kunt u ons een e-mail sturen.
  • Ten derde is het een optie om het contactformulier op www.gruenbeck.nl in te vullen.

In alle gevallen zult u zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangen. Dus bent u op zoek naar een gespecialiseerde waterbehandeling voor uw bedrijf? Dan kunt u niet meer om ons heen!