ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Webdesign van Webton

De ontwikkelingen op internet zijn de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Online communicatie is ons vak bij Webton en daar bedoelen wij mee; de online communicatie is de breedste zin van het woord. Van webdesign tot zoekmachine marketing. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij houden ons er mee bezig en hebben ons er in gespecialiseerd. Wij ontwerpen, bouwen en beheren websites sinds 1999 en dat doen wij met groot succes. Vele tevreden klanten gingen u voor en kozen voor webdesign van Webton. Wij bouwen websites die zich automatisch aanpassen op een smartphone en tablet, maar ook ontwerpen wij webwinkels en adviseren wij u over de integratie van sociale media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Onze producten zijn laagdrempelig en wij bieden een zeer scherpe prijs kwaliteit verhouding. Samen met u een online bedrijfsroute uitstippelen; daarvoor schakelt u Webton in. Bij Webton spreken wij ook wel van uw website als ‘spinnenweb’ en daarmee bedoelen wij dat hoe uw website is opgebouwd zeer logisch moet zijn. Met andere woorden: Bezoekers moeten direct weten waar ze terecht kunnen en geen andere kant op willen of kunnen gaan. Ze moeten begrijpen wat ze aan het doen zijn en ze moeten als ze bijvoorbeeld een bestelling willen plaatsen direct zien waar ze terecht kunnen. Webdesign van Webton kiezen betekent dat u aan alles gedacht heeft, want wij houden met alle belangrijke facetten rekening. Het webdesign van Webton is het beste ontwerp. Bekijk op onze website wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Herkent u zich bijvoorbeeld in een van de volgende punten?

  • Ik heb een website maar wil deze graag ombouwen tot webwinkel.
  • Ik verlies klanten doordat mijn webontwerp niet optimaal is.
  • Ik wil graag een website laten bouwen maar weet niet hoe.
  • Ik wil graag meer rendement halen uit mijn huidige website.
  • Ik wil SEO toepassen maar weet niet waar ik moet beginnen.

Alles begint met een goed webdesign

Het beste webdesign in combinatie met een goede strategie en de juiste mentaliteit. Dat is een combinatie die u een hoger rendement op zal leveren. Als ondernemer zult u zich altijd bewust moeten zijn van de mogelijkheden van het internet, maar ook van het feit dat deze toegankelijkheid voor iedereen geldt; namelijk voor alle bedrijven en ondernemers die zich op het internet manifesteren. Daarom is kiezen voor een goede bedrijfsstrategie van het grootste belang; dat begint allemaal met webdesign van Webton. ‘Waarom?’ vraagt u zich waarschijnlijk af. Dat zullen wij u vertellen. Webdesign van Webton kiezen betekent kiezen voor een webdesign waarbij aan alles is gedacht om het beste rendement uit uw website te halen. Het is van het grootste belang om te zorgen voor een goede opbouw, maar ook moet er rekening worden gehouden met tal van andere facetten. De vindbaarheid op het internet is een veel besproken onderwerp. U zult waarschijnlijk wel eens van de term SEO hebben gehoord. Ook daar houden wij ons als bedrijf mee bezig. Om een speler te zijn, te worden of te blijven op de markt zult u er altijd voor moeten kiezen om SEO toe te passen. Natuurlijk is het voor iedere ondernemer zaak dat hij zich kan richten op wat wij ook wel zijn ‘core business’ plegen te noemen. Hiermee bedoelen wij de kernzaken van een bedrijf. Internet marketing is daarom ook iets wat veel ondernemers graag uitbesteden aan een partij die van wanten weet. Die partij zijn wij. Kies voor het beste webdesign van Webton en laat u adviseren over de aanpassingen die kunnen worden gedaan zodat u beter vindbaar wordt in de zoekmachines. Wij helpen u graag verder om meer rendement uit uw website of webwinkel te halen en denken met u mee. Neem contact met ons op als u eens om de tafel wilt gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Het beste webdesign

Webton helpt bedrijven met verschillende zaken. Maar om wat meer inzicht te bieden over onze werkzaamheden, leek het ons leuk om een van deze zaken nader te belichten. Laten we het hebben over ‘zoekmachine optimalisatie’. Weet u wat dat is? De meeste mensen hebben wel eens van deze term gehoord en laten we eerlijk zijn; als dat niet het geval is, dan heeft u wel wat in te halen. Want vindbaar zijn of worden in de zoekmachines is tegenwoordig een essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie en daarbij komt een groot deel internetmarketing kijken. Om goed vindbaar te zijn moet u zorgen dat uw website een goed webdesign heeft. Hij moet logisch zijn opgebouwd zodat de bezoeker zijn weg makkelijk kan vinden. Daarnaast moet er relevante informatie te vinden zijn op de website. Dat is belangrijk, want niet alleen zoeken mensen naar een product of een dienst; ze zoeken vaak ook naar informatie over dit product of deze dienst. De content waarmee een website gevuld wordt, kan bestaan uit tekst-, film- of geluidmateriaal. Een combinatie van verschillende soorten content werkt altijd goed. Daarnaast is een heel belangrijk onderdeel van de zoekmachine optimalisatie om gebruik te maken van het plaatsen van interne en externe links op uw website en op zo veel mogelijke andere relevante websites. Dit laatste element wordt ook wel ‘linkbuilding’ genoemd. Zonder linkbuilding zal uw website nooit in de top drie van de zoekmachines terecht komen en dat heeft te maken met het gewicht van deze techniek. Linkbuilding is een goede manier om uzelf als bedrijf te profileren.