ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Wietzaden kopen? Dat doet u hier

Zoals u al wel kan raden zijn de buitenzaden veel beter tegen weersomstandigheden beschermd dan de binnenzaden. Wij leveren beide types dus er is volop keuze. Deze wietzaden bevatten uitstekende schimmel- en ziekteafwerende eigenschappen zodat u de kans op dergelijk onheil enorm klein maakt. Uiteraard neemt dat niet weg dat u wel meer aandacht dient te schenken aan de buitenplantjes dan de binnenplantjes. Het weer kan natuurlijk alsnog enorm uit hand lopen en het checken op schimmels, ongedierte en ziektes is zeker wel een belangrijk punt tijdens het tuinieren. U wilt niet dat het hierop alsnog stukloopt. Een extra voordeel van wietzaad dat buiten bloeit is dat u bespaard op water en voedingsmiddelen: dat levert de natuur al aan. De selectie van wietzaden voor binnenkwekerijen is gegarandeerd van buitengewoon hoge kwaliteit. Deze hebben wij met zorg samengesteld. Zo kan een type hennepzaad wel bestaan uit meerdere kruisingen. Hierdoor wordt de smaak en geur nog lekkerder en zal u straks niet kunnen wachten op het resultaat. De binnenkweek van deze wietzaden heeft als voordeel dat je ze hiermee beschermt tegen weersomstandigheden die de plantjes stressvol kunnen maken en uiteindelijk zelfs ziek tot de dood erop volgt. Daarnaast is er natuurlijk een groot voordeel qua seizoenen want deze planten kunnen het hele jaar door bloeien. Hoe meer thc in de wietzaden, hoe beter de werking van de joint, dat is algemeen bekend. Daarom is het echt een uitkomst dat high-supplies.com speciale gefeminiseerde wietzaden aanbiedt voor een lage prijs. Deze wietzaden worden speciaal door vrouwelijke planten geproduceerd die behandeld zijn met het hormoon “Gibberillzuur”. Door een ingewikkeld proces zullen de planten op den duur alleen vrouwelijke zaden afgeven die lekker geurende toppen opleveren en die op hun beurt weer zorgen voor heerlijke joints. Daarnaast is het thc-gehalte bij vrouwelijke planten veel hoger dan bij mannelijke planten, dus dat is al helemaal mooi meegenomen. Elke soort heeft verschillende eigenschappen als het gaat om geur en smaak. Probeer daarom eens een van onze bekende soorten en ontdek uw eigen voorkeuren.

Alle wietzaden hebben we uit voorraad leverbaar

Het staat als een paal boven water dat de wietzaden van high-supplies.com gegarandeerd een honderd procent kiemkracht heeft. Om wietzaden echt goed tot uiting te laten komen is het daarnaast zeer aan te raden om binnen te kweken. Hiermee beschermt u uw cannabis tegen schadelijke invloeden van buitenaf en zo bent u er sneller bij mocht er iets verkeerd gaan met uw kiemen. Daarom heeft de website een brede selectie beschikbaar gemaakt voor de echte wietliefhebber. U vindt hier aldus een groot assortiment met zaden voor binnenshuis. Wietzaden staan er om bekend dat ze snel ontkiemen en dat het plantje snel oogstbaar is. Ondanks de snelheid gaan er toch minstens drie à vier maanden overheen voordat u uw plantjes kunt op roken. De meeste soorten hebben een lange bloeitijd waardoor u ongeveer 2 keer per jaar kunt oogsten; mits het binnenzaad kweekjes zijn. Voor buitenzaad wietzaden is het eigenlijk alleen mogelijk om in de lente en de zomer bezig te zijn. Er is nu echter ook het zogenaamde autoflower hennepzaad. Dit type is speciaal ontwikkeld voor mensen met weinig tijd maar met een grote behoefte aan dat overheerlijke spul. Met autoflower hennepzaad kunt u drie tot maar liefst 5 keer per jaar genieten van een verse lading cannabisplanten. Voor telers is het een ware hel om telkens weer hun plantjes te moeten checken op mannelijke en vrouwelijke specimen. Helaas moet het wel gebeuren, want de mannetjes bestuiven de vrouwtjes maar wat graag waardoor ze zelf ook zaden gaan produceren. Dat komt de kwaliteit nooit ten goede en het thc-gehalte gaat ook nog eens omlaag. Er zijn gelukkig ook wietzaden op de markt die alleen het vrouwelijke zaad bevat. Hierdoor hoeft u als teler veel minder vaak uw gewassen te inspecteren op ongewenste mannelijke kiemen en plantjes. Dus tel uit uw winst en bestel vandaag nog onze wietzaden.

Bestel vandaag nog en ontvang het morgen aan huis

Het moge nu wel duidelijk zijn dat je voor wietzaden bij ons aan het juiste adres bent. Online zijn wij verreweg de grootste en bekendste verkoper van wietzaden en daar zijn we dan ook behoorlijk trots op. Het maken van een online bestelling is reuze simpel. Dit hebt u vast en zeker weleens eerder gedaan. Is dat niet het geval? Geen nood, we leggen het u graag via de telefoon eventjes uit. Ons mailen kan ook zeker, wij beantwoorden altijd binnen 48 uur. Dan kunt u snel uw wietzaden gaan bestellen. Het enige dat u in principe hoeft te doen is uw adresgegevens door te geven en aan te geven welke wietzaden u graag van ons ontvangt. U ontvangt overigens altijd uitgebreide instructies zodat iedere leek nog wietplantjes zou moeten kunnen verbouwen. Vervolgens maakt u uw bestelling compleet door het verschuldigde bedrag over te maken naar onze rekening. U kunt ook dit online doen door gebruik te maken van de onderstaande manieren.

  • Zo accepteren wij zelfs Bitcoins.
  • Het meest eenvoudige is om te betalen via iDeal, daar is vrijwel elke bank bij aangesloten of via PayPal.
  • Ook accepteren we de Visa credit card. U betaalt overigens helemaal niets voor de verzendkosten. Dat betekent dat wij gratis leveren, dat hoort nu eenmaal bij onze service. Kom dus snel eens wietzaden kopen en probeer het zelf ook een keer. Dan geniet u binnenkort van uw zelf verbouwde joint.