ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Wilt u gebruikmaken van dagbesteding in Hengelo?

Wij hebben een zoon die heel moeilijk mee kan komen in de maatschappij. Het vervelend is dat hij niet dom is, maar dat hij zich heel eenvoudig laat beïnvloeden door mensen die verkeerde bedoelingen hebben en het vervelende is dat hij een neusje heeft voor foute vrienden. Wij hebben gemerkt dat hij altijd met de verkeerde mensen in zee gaat wanneer je hem niet een beetje sturing geeft en daarom hebben wij gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat hij zijn leven wat meer op de rit zou krijgen. Het zou voor hem goed zijn om iedere dag in een vaste structuur te zitten en daarom hebben wij gekeken of wij dagbesteding in Hengelo voor hem konden vinden. Wij wisten namelijk van kennissen van ons dat dagbesteding in Hengelo heel geschikt voor onze zoon zou kunnen zijn, maar wij wisten alleen heel weinig van dagbesteding in Hengelo af. Wij hebben daarom gekeken wat wij aan informatie konden vinden over de dagbesteding in Hengelo en wij hebben toen gewoon maar even via het internet gezocht naar meer informatie over de dagbesteding in Hengelo. Wij hebben toen de site van visie-groep gevonden en wij hebben gezien dat wij hier op deze site heel veel informatie konden vinden over hoe onze zoon hier de nodige structuur aangeboden zou kunnen krijgen. Wij waren meteen enthousiast over deze dagbesteding in Hengelo en wij hebben daarom al heel snel een keer contact met deze mensen opgenomen om te horen of wij een keer langs konden komen met onze zoon zodat hij kon zien of deze dagbesteding in Hengelo iets voor hem zou zijn. Wij kregen te horen dat wij altijd van harte welkom waren en dat zij er alles aan zouden doen om ons te laten zien wat de mogelijkheden allemaal waren. Dat was een heel fijn welkom en wij hebben daarom al heel snel een afspraak ingepland om de mogelijkheden van deze mensen een keer te bekijken. 

Deze dagbesteding in Hengelo bevalt heel goed

Wij hebben uiteindelijk gemerkt dat deze dagbesteding in Hengelo heel geschikt was voor onze zoon en wij hebben daarom ook meteen besloten dat wij hem hier graag wilden laten werken. Hijzelf vond dit ook een goede beslissing en hij gaat nu al geruime tijd naar deze dagbesteding in Hengelo en wij merken dat hem dat heel veel goed doet. Dat was heel prettig om te merken want wij gunnen hem natuurlijk het beste en wij zien dat hij hier ook gewoon opleeft. Dat was precies wat wij gehoopt hadden toen wij voor hem gingen zoeken naar een dagbesteding in Hengelo. 

Wilt u meer lezen?                                            

Als u ook een dagbesteding in Hengelo zoekt, dan kunt u altijd even:

  • Naar visie-groep.nl surfen 
  • De site van deze organisatie goed doornemen 
  • Bekijken hoe deze mensen u kunnen helpen 

U kunt ook altijd even contact opnemen met deze mensen. Zij helpen u namelijk graag verder en kunnen u altijd van advies voorzien.