ZorgMediatheek

Documentatie, informatie, communicatie en kennis van organisaties in Nederland

Wilt u zonder fouten uw btw berekenen?

Als zelfstandig ondernemer werk ik vaak op basis van opdrachten en dus heb ik verschillende mensen waar ik voor werk. Aan het eind van een opdracht, of aan het eind van de maand, zorg ik altijd dat ik een factuur verstuur zodat de mensen weten wat ze aan mij moeten overmaken. Ik werk nog niet zo lang zelfstandig en onlangs heb ik van een van mijn klanten te horen gekregen dat ik fouten maakte wanneer ik de btw berekenen ging. Dat was jammer om te horen want ik heb deze verkeerde manier van de btw berekenen in alles consequent doorgevoerd en daardoor zit ik nu dus met een probleem. Ik moet alle facturen weer aanpassen en ik wilde zeker weten dat ik dat goed kon doen. Ik dacht dat het niet heel moeilijk kon zijn om de btw berekenen te gaan, maar toch bleek dus dat ik heel veel fouten had gemaakt bij het btw berekenen. Ik heb daarom maar besloten dat ik niet meer op mijzelf moest vertrouwen wanneer ik de btw berekenen wilde en daarom ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden om via het internet een site te vinden waar ik een hulpmiddel kon vinden die ik kon gebruiken bij het btw berekenen. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je op het internet gaat kijken waar je je btw berekenen kunt, je het beste naar de site van berekenen.nl kunt gaan. Er zijn meerdere sites waar je je btw berekenen kunt, maar ik heb gemerkt dat deze site allemaal heel anders werken en dat het niet eenvoudig is om deze sites te gebruiken. Ik wilde nu juist geen fouten meer maken en daarom ben ik gaan kijken of ik hier mijn btw berekenen op een manier die mij bijna kon garanderen dat ik geen fouten zou gaan maken. Ik ben daarom blij dat ik de site van berekenen.nl gevonden heb want op deze site kun je heel eenvoudig je btw berekenen en je kunt er bijna zeker van zijn dat je geen fouten maakt. Je moet alleen even weten wat het bedrag zonder btw is en ook moet je invullen wat je btw tarief is. Vervolgens rollen alle gegevens uit de site en die kun je zo overnemen op je factuur. 

Hier kunt u heel goed uw btw berekenen

Ik ben blij dat ik deze handige site gevonden heb want ik kon nu heel goed en snel mijn btw berekenen en ik ben blij dat ik deze site nu ken. Ik ga deze pagina nog heel veel vaker gebruiken want ik weet nu zeker dat mijn berekeningen kloppen. Als u dus ook uw btw berekenen wilt en geen fouten wilt maken, gebruik dan deze nuttige site ook een keer. 

U kunt hier nog veel meer uitrekenen

Als u andere dingen wilt uitrekenen, dan kunt u ook op deze site terecht want u kunt hier heel veel handige tools vinden. Kortom:

  • Surf een keer naar berekenen.nl 
  • Bekijk hier welke handige tools u hier kunt vinden 
  • Maak uw berekeningen aan de hand van deze site en u maakt nooit meer fouten 

Ik hoop dat u hier de juiste rekenhulpjes kunt vinden.